vill du ha någonting gjort, gör det själv.

försöker få upp humöret lite.... talesättet; "vill du ha någonting gjort, gör det själv" stämmer verkligen... tänk att man inte ens kan sköta sitt jobb... skrämmande...

iaf.

va till bilfirman idag för att kolla på mina grillar som skulle ha kommit dit, och då förmodade jag självklart att man kunde titta hur dom såg ut på bilen men attans på mig, så var definitivt inte fallet då pärlan stod helt nerplockad och bara EN grill hade kommit hem... sen har idiotfanskapet mage att tycka att det inte va så stor skillnad på grillarna, och var tillochmed duktigt och pekade ut skillnadet och då tyckte jag; då är dom ju inte samma, ELLER HUR?!.... förbaskade puckon........ ska bli så skönt att skriva över bilen när allt detta är klart så man slipper strula i 3:e hand som en idiot när folk inte ens kan fixa nått........ pärlan ska iaf komma hem denna vecka och det TACKAR vi för... men med min vanliga tur kommer de väl inte heller ske...

tillbaka till talesättet.

har fixat till bristerna som jag irriterat mig över, åter igen, om folk har saker som yrke, ska man då inte genomföra saker 100% eller har jag missat nått?? aja, får se om jag kunnat rätta till detta, så jag slipper ett irritationsmoment.

sen har jag kommit fram till en annan sak.

ska du jämföra mig med någon, var vänlig och jämför mig då med någon som är lik mig och inte med en psykopatisk idiot som är lika intelligensbefriad som ett godståg... kan inte direkt påstå att det ger en så bra inblick om vad sanningen egentligen är eller ligger till....

nä.

nu ska jag försöka med att vända humöret genom att forsätta spela denna återfunna dänga som ska gå på repeat resten av dagen/kvällen.



yh..


damit...
new song that i love.
and ofcorse all i can think of is you...
god fucking damit.....




20110520

bah... ibland blir man bara så satans trött... vet inte ens vad jag ska säga? man ger en sak, jävligt rättfram eller som en käftsmäll, och vad får man tillbaka? samma jävla ovisshet om absolut allt... GUD vad TRÖTT jag blir... kan man iaf inte få reda på NÅTT av alla påståenden som man slänger ur sig? jag menar, hade jag inte velat ha ett svar hade jag aldrig sagt något... PUCKO....... snark...... men jaja....

sen har jag en.....hm...anorlunda fundering.. men egentligen, vilken bil är bäst vid själmorsförsök? äre en diesel eller en bensin? måste ju vara en bensa men vafan... man har ju aldrig hört om nått sånt så... egentligen vet jag inte direkt varför jag spenderar tid till att fundera på detta men sen å andra sidan så funderar jag väl mer än en normal kotte skulle göra på alldeles ointressanta saker egentligen... men thats me.

nä, jag måste nog säga dock att snart är jag iaf på väg att ge upp....

history.

ibland är det intressant att läsa gamla texter man skrivit ner. ibland är det många plågsamma minnen som bubblar upp, mer av den varan tyvärr... men ibland, då hittar man texter man skrivit och känner; fan va den är träffande och den stämmer verkligen!
ex;

med en blick, en rörelse och en nuddning hade du mig där,
fast,
ofrivillig att kunna röra mig.
jag njöt.

ibland slår man verkligen huvudet på spiken. ska avsluta med detta;

att kunna förklara sitt liv, sina tankar och fullkomligt blotta sig med hjälp av ett papper och en penna är otroligt svårt
och riskfyllt. tänk om det hamnar i fel händer. att med hjälp av enbart ord förklara en känsla är otroligt påfrestande, var ska man börja? "kunskap är makt" brukar man säga men ibland tycker jag att kunskapen är fängslande. ibland är det bättre att leva ovetandes om saker för att slippa bli inblandad i saker man inte har att göra med. är livet egentligen bara ett schackspel och pjäserna representerar människorna i din omgivning? du är brädet och pjästerna ditt öde. alea jacta est.

heartbroken.






it breaks my heart knowing that i love you more then you love me. it breaks my heart knowing that i think of you more that you think of me. it breaks my heart knowing that you dont have an answer. it breaks my heart having you around when its bad times for you and knowing as soon as it turns youre gonna be gone with the wind. it breaks my heart knowing that im not one of you happy things. it breaks my heart that im just an off-and-on-button for you. it breaks my heart when you listen more to people that hurt you then me. it breaks my heart that you can't see what i see. it breaks my heart when your not around. it breaks my heart when youre not in contact. it breaks my heart when you put up your distance. it breaks my heart when you cant see the small things. it breaks my heart when im not an option. it breaks my heart when stranger ask me more then you do. it breaks my heart.




20110504

jaha, vad har hänt?...

gaddat mig :D äääntligen är den jäkla sleeven klar! vart några timmars plågande kan man ju lugnt säga.. men den är klar iaf :D mkt mkt nöjd trots en armbåge som är 3ggr så stor som i normala fall..

annars?

tja... gjort bort mig (inte för att det är så ovanligt men).. har en känsla av att det inte kommer sluta bra.. aja, lär visa sig iaf..

mer då?

hm... vet inte...

har inte så mkt att säga/skriva. fuffens och kamper med huvvene men det är inte heller nån nyhet.

aja.. blev en uppdatering iaf!

RSS 2.0