funderingar..

länge sen man satt och skrev nått nu. mkt har hänt, kan man ju säga.

först av allt har äntligen 2010 tagit slut och vi har fått börja ett nytt år. hoppas på att detta år ska ge lite mer positiva överraskningar och inte bara negativt skit som 2010 gjort.

nytt jobb har man, så det känns GULD! :D börjar det den 10/1, och jobbar mitt sista pass på work-from-hell imorrn, 8/1, så JÄVLA GÖTT!!!!

blir förvirrad ibland av människor. eller ja, ibland o ibland, ganska ofta faktiskt. dock ändå för att komma till saken, så jag kan verkligen inte förstå varför människor alltid tror det värsta om mig? att jag alltid ska göra något dumt mot dom, bara på ren djävulsskap.. hänger inte riktigt med på det tåget.. visst, jag kan hitta på bus, men dom är knappast elaka eller jävliga.. och sen, jag är en av få som alltid ställer upp när någon behöver råd, stöd, hjälp eller whatever.. inte direkt så att jag vänder människor ryggen.

varför tror du alltid det värsta om mig? vad har jag gjort som har givit dig den uppfattningen? jag ställer alltid upp på dig, hjälper dig, ger råd, lugnar ner and so on. så varför tror du alltid att jag vill dig illa? är det allmän oro eller har jag verkligen gjort någonting som gjort att du fått denna uppfattning..? förstår du inte att detta sårar så otroligt mkt ?

människor.. ja vad säger man? man blir inte klok på dom.

kan inte saker bara vara, för en sekund? kan inte människor bara lova det dom lovat? kan människor bara inte ställa upp som dom säger utan att börja strula? kan inte någonting bara gå smidigt till för en gångs skull....

nä. detta år ska FAN INTE bli ett deppår till, då hänger jag mig i en gran eller flyttar allvärldens väg. accepterar inte ett till skitår, så enkelt är det!

over and out.

RSS 2.0