2008-02-21

Jaha, denna veckan har sprungit iväg och ärligt talat vet jag inte vart den har tagit vägen. Kan bero på att man har haft nått att göra varje dag.

Måndag:
Satt hemma och var bakis. Träffade Nina och Camilla en sväng.

Tisdag:
Jag och Nina knatade ner till stan, lalla runt där ett tag och sen hem till Nina och då kom Camilla över en sväng.

Onsdag:
Jag gick hem till Nina och satt hos henne ett tag. Sen bar det av till Chili och kolla in alla deras saker och självklart hittade vi båda varsin favoritsoffa. Sen bar det av till mamma och käka middag med henne. Sen hem till Nina, åkte förbi gårn så att hon kunde betala in sin medlemsavgift och sen till Lyktan och träffa Camilla och hennes päron och bror. Sen hem till mig, snacka ett tag och sen knata Nina hem. OBS, Nina lurade på mig att köpa ett par stövlar, som faktiskt är jävligt snygga och sköna :P

Idag:
Jag, Nina och Camilla knata på stan en sväng, sen vart de ÖB och IKEA och sen åkte jag hem för att göra allt klart till att jag ska jobba imorrn.

Imorrn:
Jobba från 7.30-15.00 sen hem till Nina och plugga.......

Jaja, en underbart skön lovvecka med sina underbara vänner :D Tack girls :D

Over and out.

2008-02-14/15

Jaha. Snart är det dags igen. Fylla år. Ännu en dag med ångest och saken blir inte bättre av att denna dagen är alla hjärtans-kuk-dag. jävla påhitt. Detta är bara för att alla affärer ska tjäna massa pengar. SUCK...........

Idag har det inte hänt så mkt. Var med Camilla till UGSAB och kolla in hennes nya praktikplats. Sen vare av att handla allt inför helgens festande. Sen hämta Nina från hennes praktik (tjaa, shellmacken kom jag till) och hem hit och bära upp all skit. sen bara dega. Hem till NIna, tillbaka hit och då fick Camilla samtal av sin bror att han hade krockat med lastbilen så hon var tvungen att dra ut på bärgning till sala och hämta en RangeRover. Sen hem till brorsan och hämta en madrass och sen hem hit igen. Bli irriterad över människor och känna sig allmänt less. Diska lite och lyssna på Takida- Curly Sue. Har blivit kär i den låten. Nää, imorrn äre fest. På lördag är det fest. Söndag och måndag är bakisdagar för moi.

Nu när man har lov och allt. Jaha, då är man 21 med tanke på klockslaget.

Tack älskling för världens bästa present :)

Over and Out.

2008-02-11

Tjaaaa, idag har man inte gjort så mkt.. Varit på praktiken, åkt förbi en snabbis till morsan och sen till gränby, springa på tre affärer tills jag hittade min hårfärg och sen mot Nina så hon kunde färga mitt hår. Och som vanligt vart det bra. Tack så mkt gumms, väldigt gulligt av dig min lilla sockertopp som aaaalltid ställer upp <3

Snart är det sängen så att man orkar upp imorrn till praktiken och till min stora förvåning och njutning så har man lov nästa vecka :D Detta menas med att jag med GOTT samvete kan vara bakis hela måndagen också efter helgens festande med födelsedag och allt :D Det kan bli roligt. Haha

Näää, har ingenting mer vettigt att tillföra världen idag. Kanske en annan dag.

Over and out.

2008-02-09

Torsdags:

David och jag sitter inne i väntrummet på vårdcentralen i Årsta. Vi sitter i en soffa framför ett stort akvarium. Mitt emot oss sitter en kvinna med sin son på ca 5-6 år. Dom sitter och diskuterar fiskarna i akvariet som sonen är väldig intresserade av.
Pojken: "Mamma, mamma, vart bor flodhästarna?"
Mamman: -Öööh, öööh, afrika kanske? Där det är massa lera och ute på savannen. (memme håller på att börja skratta)
Pojken: "Men, mamma mamma, i afrika, där bor det ju svarta gubbar, vad säger dom då?"

Memme håller på att börja garva. David tittar på mig med ett stort och ansträngt flin på läpparna och mamman håller på att börja skratta. När mamman vart kallad till läkaren kunde vi inte hålla oss utan började asgarva.

Fredags:

Vi fick tillökning i vår lilla familj av en 10 veckors kattunge vid föredetta fula namnet Lennart som snabbt blev omdöpt till Idefix.
Dagen/natten spenderades av att Xerxes och Idefix fräste, sprang och levde om i lägenheten.

Lördag:

Efter en vild natt vaknade man yr och groggy och trött för att hjälpa Ricke och Jenny hem med deras nyinköpta soffa, dock efter ett letande efter en släpvagn runt halva stan innan vi hittade någon. Självklart så har dom köpt PRECIS den soffan jag vill ha. Men Ricke ska försöka fixa ett bra pris till mig med. Sen somnade man efter middagen och vaknade för inte så länge sen. Ska kolla film och dricka cola och titta på våra söta små katter.


Over and Out.

2008-02-01

dag kan jag inte svara på om dagen har varit bra eller dålig. Var förvisso i skolan i dag, men slut efteråt. Var med katten hos veterinären för sista vaccinsprutan. Prata med Nina länge i bilen och hämta brorsan och hans stora matta från jobbet. Så har man lagat mat, skjutsat hem Ricke, skjutsat David till jobbet och åkt över till Camilla en sväng. Satt där och snacka skit och nu är man hemma, sitter framför datorn och har sjukt tråkigt. På ett sätt vill man att tiden ska gå så att vi kommer iväg på båten nångång men å andra sidan vill man inte då David sticker ner till Motala imorrn och då är man själv ända fram till måndag eftermiddag efter jobbet.

Hatar att sova själv och nu får man göra de i tre nätter. Kommer att kännas helt mysko, men det skulle heller inte förvåna mig om man inte kommer att lyckas somna, det vore ju som vanligt när han är borta. Men men, han måste ju få åka ner och hälsa på sina vänner också. Man kan inte begära vad som helst.

Sen han man lyckats köra fast i sista engelskauppgiften så jävla mkt att jag inte vet hur jag ska ta mig ur det. Så lördag em kommer att gå åt till att plugga antar jag. Men men, så är det när man är lat och skall göra allt i sista sekunden men men. Är man dum så är man.

Idag har NINA varit duktig i en HELT månad! Grattis Grattis. =) Bjuder på pilsner till dig på båten som jag har lovat =)

Neej, palla med att skiva mera. Nej, det orkar jag inte. VIll ni mig nått så vet ni vart ni kan hitta mig. I soffan i min lägenhet.

Over and out.

RSS 2.0