mkt...

tja... man kan ju säga att det är mkt som har hänt på sista tiden.. Man har blivit arbetslös, provjobbat och troligtvis fått ett nytt jobb... men man vet ju aldrig.. dock kommer man inte kunna jobba som mekaniker på ett bra tag då industrin ser ut så som den gör. förjävligt men vad gör man? man kan bara hoppas på att lågkonjunkturen ger med sig fort så att man kommer tillbaka tid man vill igen.. men sen vet man ju dock aldrig vad man har framför sig i framtiden.. vad som helst kan ju hända.

iaf.. nu jobbar man (tro det eller ej) med barn.. väldigt speciella barn.. och snart är det jul.. helt sjukt va tiden har gått fort.. man hinner ju fasen inte med i vad som händer.. helt helt helt sjukt..

jag och david har nu hunnit varit tillsammans i två år.. något som också har gått oerhört fort.. kan inte fatta var all tid har tagit vägen...

vet egentligen inte vad jag ska skriva.. känns som att man inte har så mkt positivt att berätta.. kan ju också bero på att läget är som det är men vad ska man göra.. bara att glida med och göra det  bästa av situationen...

over and out.

Gratis mode

Gratismode
Detta är en av de absolut bästa sidorna än så länge. Den är nystartad och fungerar som Gratisbio som har funnits längst. Samla poäng genom att värva vänner (du får 4 poäng + 50 poäng för aktiv medlem) eller genom att göra gratiserbjudanden. Du väljer sedan själv bland ett 50-tal butiker du vill ha ditt presentkort på. Blir du medlem via mig, så får du 50 poäng direkt.

www.gratismode.se

RSS 2.0