livet som insats.

egentligen tänker man inte efter i många situationer. hela tiden spelar man om sitt liv som när man sitter och spelar på ett schackbräde. varför beteer man sig egentligen på det viset man gör? tjaa, de lär man ju aldrig få veta förrns i slutändan.

jaha, nu kommer sista ruschen.
6 maj- MYN-prov
8 maj- tatuering
30 maj- tatuering
5 juni- studenten

fasen, det är inte långt kvar tills livet börjar ta och komma ikapp.

en gång i tiden sa man att vänner kommer alltid att finnas där, nu, år senare inser man att det definitinvt inte är så, vänner kommer men sen jävlar går dom också. jävla norrländska as... eller så?

jaha, insåg en grov sak i helgen när jag och mamma stod med armbågarna nerkörda i en hink med vatten och rengöringsmedel i full fräs med att städa ur lägenheten.
memme: jag kommer aldrig bli äldre än 25!
mamma: nähä? varför inte?
memme: nä men då kan man göra allt så då är det inte nån mening med att bli äldre. de e ju ändå ett tag kvar..
mamma: jaså?
memme: nej fan, ja e ju 21! SATAN DET ÄR BARA 4 ÅR KVAR!!!!
mamma: ASG ASG ASG ASG!!!!

nu är det officiellt. jag har åldersnojja över att fylla 25. då är de fan döden nästa.

Over and out.

Gomorron världen!

Ja du, va ska jag egentligen skriva? Har flyttat nu ÄNTLIGEN... Tråkigt som fan nu att man inte bor lika nära Nina, men men..
David har åkt ner till Motala, skönt att vara ifrån varandra lite men ändå tråkigt, så klart.
Katterna är överlyckliga över stora ytor att springa på och Idefix älskar balkongen. Jävla katter o leva om, haha..
Har garage nu så OWE mår bra av att stå inne =)
Snart student... Klara med projektarbetet så nu vet man att det absolut inte är långt kvar. MYN-prov den 6 maj, nervös som ett as över det... Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa.

Annars än detta har jag inte mkt att tillföra världen.

Lägenheten i Salabacke städas ur i helgen och då kommer alla band vara brutna med den lägenheten. Tråkigt men nyttigt.

Over and out.

såpbubbla.

att leva i en såpbubbla är fan inte praktiskt. tillslut går den sönder och man blir helt plötsligt medveten om omvärlden. kan man göra något för att slippa se, känna och höra?

N, du anar inte hur mkt du betyder för mig.
L, älskade ängel.

Påsklov.

Påsklovet har jag egentligen inte gjort någonting, men dock jag har hela tiden haft fullt upp...


Måndag:
Hängde med Nina, hm, kommer inte riktigt ihåg va vi gjorde dock men säkerligen nått =P

Tisdag:
Hängde men Nina, kanske va vi på stan då också.. Eller nått sånt.

Onsdag:
Va hem till maamma o käka middag, satt där en stund och hade de trevligt. Va förbi gårn en sväng på kvällen med Nina och träffa Linda, Simon och Camilla.

Torsdag:
Va ute med Smeagol på promenix och sen bar de av hem. Sen åkte ja me Camilla på bärgning och sen ICA Maxi och hem till Nina och sen hem hit en sväng.

Fredags:
Fick reda på att jag har fått jobbet på Akalla. Va över till Viccan och skrev på vårt projektarbete och åkte ut en sväng emd häst och vagn. Träffa hennes ybersöta hundvalp Roxie på 9v =) På kvällen var jag hemma med David och tog det lugnt.

Lördags:
Började städa lite och plocka ihop här hemma. Sen över till Nina och hjälpa henne att dra ut slingor, sen hem och bjuda Lisa på kaffe och sen kom folket över på filmkväll och hela gänget slutade tillslut på gårn där jag och Linda rockade med våra mjukisbyxor och jag var hemma i sängen igen vid 3 på morgonen.

Söndags:
Vakna aptidigt för att åka till mamma och plocka upp henne och sen körde vi till Vås för att gratta Jocke på hans födelsedag och sen hem igen för att åka iväg och storhandla och sen hände det ingenting mer.


Så har veckan varit. Riktigt bra vecka faktiskt dock att lovet är så kort men iaf. Fredag skriver jag iaf anställningskontrakt och börjar jobbet den 16/6-08, en hel veckas semester efter studenten =)
Köpte ett par nya glarrer idag =D
Imorrn är man ledig iaf fast då ska typ hela dagen tillbringas i Harbo och projektskrivningsdags. Nu är det bara att återgå till att hjälpa Korivs med hennes nationella muntliga prov som hon skall genomföra på torsdag.


Over and out.

RSS 2.0