remember when.

remember when
i was young, so where you.
time stood still.
love was all we knew.
you were the first, so were i.
we made love and then you cried.
remember when..
 
lång tid sen sist.. man kommer i sina perioder. ibland skriver man ingenting, ibland vräker man ut sig ord..
ibland känner man helt enkelt inte för nått, man orkar inte. det är för mkt av allt annat för att man ska engagera sig med att få utlopp för tankar.. man är helt slut..
 
liver tär på en, ibland mer, ibland mindre.
 
känns bara som att pikarna uppåt går mer och mer upp och utan att dala. man känner kurvans stigande men den går aldrig ner.. man vet inte hur man ska göra, hur man ska betee sig..
 
remember when...
 
tiden går, alldeles för fort. ångesten kryper, man känner att man inte hinner.. fruktansvärt jobbigt.
jag menar, tänk om det blir så ? sen då? allt som man skulle gjort som man inte har hunnit. vad händer? man har bara en chans, inget mer.. så är livets gång... ibland har man den turen att man kan bli erbjuden en andra chans men den sannolikheten är inte så stor..
 
meningen med detta är just; remember when?
 
en fråga som är så lätt men samtidigt så svår att svara på.. man saknar vissa saker, man ångrar vissa saker, man glädjs åt vissa och man gråter åt andra. minnen. lätta, sköna, svåra, förjävliga. en salig blandning av en skugga från ens liv.
 
man har vandrat på denna jord, man har begått rätt, man har gjort fel. man har gjort misstag. det är få misstag jag ångrar, men ett hägrar mest av allt. ett som jag aldrig kommer förlåta mig själv för. ett hemskt misstag.. jag kommer alltid att få leva i ånger över det. jag önskar man kunde gå tillbaka, rätta till misstaget och leva från den punkten. dock skulle man förlora mkt på det, men ibland kan det vara värt...
 
en sak som är värt att veta.
 
den andra chansen, det som man hoppas på skall få upplevas igen, det kommer aldrig att komma. så enkelt är det. det tillhör det förgångna, det tillhör det förflutna, det är ett minne..........
 

we lived and learn.
there was joy, there was hurt..
remember when.
 
live was changed..
 
broke eachothers hearts.
remember when..
 
now im looking back
its just a step in stone
from where we are to where we been
remember when?
 
 
over and out.
 
 

RSS 2.0