panik

shit... nu är det ordentligt med kaos i min skalle... tankarna snurrar i hundranitti och jag vet inte vad jag ska göra.. känner hur paniken växer inom mig och det känns som att jag ska explodera.  skakningar och kallsvettningar om vart annat och bara helt stirrig och nästan panikslagen.

hade jag inte varit på jobbet hade jag gått ut, sprungit tills man inte kan springa längre.. bort, bort från allt detta. försöka få tyst på skallen och kanske få ett lugn.

ingen vaken, ingen man kan ringa. helt ensam och bara känner för att gråta. skriver, skriver för skrivandets skull och i ett försök att trappa ner detta ångestpåslag som känner som en bilpress mot skallen och bröstkorgen. andas, andas och kippar efter andan på samma gång. rysningarna ilar i hela kroppen. va fan ska jag göra?

det gör ont. riktigt ont i mig och jag kan inte få bort det. den bara växer och växer. känns som att man har någonting på insidan som bara vill komma ut. huden bränner och man vill krypa ur sitt egna skinn. inga distrationer fungerar. känner sig som en tiger i en bur, bara går runt runt runt runt. väntar väntar väntar på att man ska smälla. tickande bomb..

tårar rinner och man ser ingenting. bara en enda dimma. otydligt och huvudvärken kommer smygandes pga trycket i skallen. nej nej nej nej.. vafan gör jag?! helvete oxå.. värsta av allt, detta var väntat......

galenskaparna.

åh fy fan.. är HELT slut efter denna förnatts timmar. jag och jessan har suttit och skrattat som två idioter här på jobbet, åt allt och ingenting. äh shit säger jag.. tur att man kan få skratta ibland på jobbet och inte bara gråta :) men helt klart, galenskaparna, de e vi de! hahaha

fick sovmorron idag, oerhört välbehöveligt och vart mäkta imponerad av mig själv som orkade ställa mig o laga värstaste pangmiddagen och matlådor o stuff, imponerande! även om man va så sjukt seg så man knappt visste va man hette.. och de mest imponerande av allt, jag sov heeeela dagen fram tills att klockan ringde, de va länge sen de hände kan jag säga!

det räcker med din närhet
för att jag skall bli lugnare

sen... usch, jag är fortfarande irriterad på dig och ditt "roliga" påhitt... kan ju inte säga att de va så oerhört motivationshöjande.. *fräs* men bestraffning kommer att komma, va så säker på de!

funderar ibland om jag bara ska skita i allt. ta och packa en väsla och dra iväg bort från allt. lessnat på de här nu... ja vafan ska man göra?

dagens låt;


Enjoy!


USCH!

nä usch säger jag.. de här är inte ens roligt längre, känner mig helt jävla färdig. skulle kunna sätta mig i ett hörn o bara böla. vill INTE jobba imorrn kan ja säga. USCH usch usch usch...

krävdes en natt för att man skulle bli helt psyko. denna natten har iaf varit på sätt o vis från helvetet då lillen inte fick lugn förrns 02:30.... visst, ingenting dramatiskt har hänt, men man blir ändå som ett kollo eftersom att man är på så jävla helspänn och beredd att nått ska hända. återigen, USCH!

kommer garanterat att ta sovmorron imorrn, sova till typ 17-17:30 för att orka jobba söndagnatt också. bläääääääääää! en sak är iaf bekräftat, att ha en ledig dag på mitt jobb är INTE tillräckligt för att återhämta sig och återfå focuseringen. hell fucking NO!

nu sitter man och försöker varva ner genom att spela lite ballader. lyssnade till och med på nästan hela låten "jag fick låna en ängel". men, va tvungen att byta mitt i, ingenting förvånande men dock ändå. skönt, bara 4½ timme kvar, sen hem fort av bara helvete och slänga sig i sängen.

huvva, dom här kommande 3 veckorna känns stressande redan nu. vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt :S kloning vill jag fan satsa på! skriv upp mig som testperson!

muppskalle som man är, så har man under i stort sett hela dagen ägnat sig åt att misstolka saker, grymt roligt men kanske aningen påfrestande för min omgivning, but, as they all say, you have to take the good with the bad! haha :D

jag är nog snällare än vad du tror
glöm inte det

dagens låt; (och för informationens skull, så är jag båda karaktärerna i detta klipp, beroende på humör ;) )



Enjoy!


snurrig...?!

sentimentallyssnar på gamla låtar, kollar youtube, as usual, va fan skulle jag ärligt göra utan den sidan? helt galet. iaf, när man sitter såhär, kl 02:17 och lyssnar på deppmusic, tänker, funderar o känner. mkt ältande av tankar och känslor märker man. mkt ältande av situationer, minnen, allt. funderingar, förhoppningar och många gånger bara ren maktlöshet.

i never forget,
the way you looked tonight..


maktlös över att man inte kan göra någonting åt sina känslor. maktlös över att man inte kan kontrollera sina tankar. maktlös över att man egentligen inte kan styra sitt egna liv. hopplöshet över att alltid stampa på samma ställe, stå där man står, i funderingarnas land, där gråskuggorna lever och flödas och aldrig få någon klarhet, något beslut som berättar; nä nu JÄVLAR sker detta! nej.. negativism och uppgivenhet.

what else,
what else can i do?

uppgivenhet över att man vet att beslut aldrig kommer att fattas, uppgivenhet över att man aldrig kommer få någon klarhet, aldrig se var det kommer börja/sluta. bara ett evigt tjatande av ordet; jaha...

i wanted you to know
that i love the way you laugh

beslut.. måsten, kansken, eventuellt, allt som inte är ett rakt svar, fy FAN vad jag verkligen avskyr det. ja/nej, sen är allt över.. människor klagar alltid över att man inte är tillräckligt rakt på sak och att många bara går runt ämnen och inte spottar ur sig det dom vill ha sagt, kom igen, vafan gör ni inte själva? aldrig i livet att ni är rakt på sak hela tiden, speciellt inte när det gäller "viktiga" beslut. öppna upp modet nu och får tummen ur röver och ta beslutet ffs...

but your love is better
then any love i know
its like thunder
and lightning

känns som att man har mossa i skallen. klockan är över 3 och man sitter fortfarande som en mupp och ja, jag vet inte. vaken måste jag vara ett tag till, innan man slutar och kan ta sig hem och sova. men ja ska nog slänga mig i massagestolen och DÖ en stund eller två tror jag..

dagens låt;


Enjoy!


orkeslös.

bah.. ångest för att de kommer komma en morrondag.. vill INTE alls nånstans åka till jobbet o jobba... känner mig helt död efter denna veckan redan som de e så vafasen ska ja dit o göra? nå, varför vet jag iofs men u get the point som jag försöker få fram.

drömde världens sjukaste dröm inatt iaf. usch, hatar marddrömmar. va tillome tvungen att ringa till en person i drömmen för att kolla om jag hade gjort nått. va rätt så verklighetstroget. helt sjukt. intressant dock att få en omtänksamhets förklaring direkt på morgonen när man är yrvaken och vet knappt om man är vaken eller sover.

biiilen fick bli tvättad idag så nu blänker den fin fint i garaget :) ska tillbaka till skolan nästa vecka och smälla på vintersulorna. helt guld att komma dit och få svar; kom när du vill, vi fixar lyft till dig även om de är fullt. gulligt :) satte ut owe på annons idag. snacka om att de högg i hjärtat =( avställd e han oxå, fett surt =/ men men.. två bilar behöver ja ju inte.

funderar om man ska vara duktig o sortera lite papper, men kan kanske inte direkt påstå att jag känner mig så lockad av det, dock känns det otroligt nödvändigt så att man har alla papprerna på ett och samma ställe, och inte som nu, lite överallt :P

är förövrigt hatad av mina katter, då jag utförde kloklippning som ja, protesterades ganska rejält emot. men måste göras.

nä, hitta på nått att roa sig med...

slut.

uff.. träningsvärk i hela kroppen.. känns som att man har släpat tusentals ton igår.. fy fan. sjukt jobbigt våran teambildning var, men dock var den förbannade rolig. skratta skratta och åter skratta. men man kan ju inte säga att man hade tur med vädret. huvva, regn o surt. men fighters, de är vi de :D army of roses ftw! vafan, annars skulle man ju inte vara med i top 5 över alla som ha gjort banan ;) höhö :D

känner i hela kroppen dock att helgen kommer bli förbannade tung. INGEN som helst lust att jobba. bara en dag ledig denna veckan o de e imorrn. fy fy fyyyyy fan.... men men, va gör man? bara att börja vänja sig känns de som.

du är min rädsla.
varje dag.
jag funderar, väntar och hoppas.
men jag börjar tvivla.
vad kommer egentligen hända?

har varit nyttiga dagar dock. måndag-kanonutbildning i dialog. måndag kväll, förfriskningar, bastutunna och SJÄLVKLART (om man är jag) sjöbad :D haha, vafan, man behövde ju, va ju så sjukt varmt i tunnan att man höll på å få hjärtsvikt ;) kan ju iaf säga att i måndags badade man för sista gången för detta år. bikini nu utan bastutunna/bastu är inte att rekomendera, man va bra kall :P

irriterar mig fortfarande på att jag inte har hittat annas grav. känns jobbig att inte veta vart hon ligger, men ändå, när vi väl va där hade man en lättnadskänsla att man inte kunde möta hennes sten, för jag visste inte hur jag skulle reagera på det. men ändå, man vill ju faktiskt veta. jag BEHÖVER veta..

jacob jacob jacob, såg dig i måndags igen med vovvarna. hjärtat hoppar till varenda gång man ser dig, men kan känner att man inte kan gå fram. kan inte gå fram och prata. känns... respektlöst? och jag vet inte vad jag skulle säga. jag lider dock med dig, varje varje dag....

ja, man upphör ju aldrig att förvånas av människor kan jag ju avsluta med. ett telefonsamtal som gjorde att man inte visste om man skulle skratta eller gråta. vafan.. man får hjälp, sen ringer personen och säger; du, kan du stå för detta? varför erbjuda hjälp när man egentligen inte kan hjälpa? hm.... weird.....

dagens låt;


Enjoy!


virrig.

jaha. planeringsdagar må-on. ska bli skojj :) imorrn ska vi iväg, sova borta och förhoppningsvis ha det otroligt trevligt med musik och bastutunna, kan de ärligt bli bättre? :D
de enda som är surt med nästa vecka är att man bara är ledig en dag, och den kommer att spenderas till att ställa om sig för att jobba natt.. snark.. men vafan, man får komma bort en stund, kan vara värt de :)

helgen har varit, helt ok :) lite förvånande saker som hänt, men de kan ju vara skojj de med. har iaf hunnit med att träffa en massa vänner, sjukt sjukt skönt.

idag, tvättstuga, och irra runt som en huvudlös höna, men de är väl ingen ovanlighet? :P har även kommit fram till att jag måste vara förtidsdement, så jävla virrig som ja e så......


dagens låt;


Enjoy!


bah!

usch, känner mig så otroligt förbannad.. jävla kommunal... vi har ju väntat på att få våran lönehöjning och få retroaktivt från april, men NEJ, då tar fack-idioterna bort de.... vilka jävla nollor.. man undrar ju va dom fick för att de skulle försvinna för oss.. känns ju sjukt jävla kul... när vi har rätt med lönehöjning från april... smart fucking asses.......... bara att BE att man får sig en bra löneökning, men de kommer ju självklart inte hända... suck suck suuuuck...!!!!

börjar se i nyhter och på fb från släktingar att snön har börjat komma hemma i norrland, bara en tidsfråga innan den är här nere hos oss :D hoppas hoppas på mkt snö i år. skulle def vara helt uuunderbart! :D man kanske skulle ta me sig brorsan o sticka iväg en helg o köra skoter o slalom. skulle vara mkt trevligt :)

Can this be true?
Tell me, can this be real?
How can I put into words what I feel?
Why do I feel like I'm losing control.....

jaha, om 10 min är det den 15:e. stor dag på många sätt. lite roliga saker för vissa och massa tråkigheter samt oroligheter som händer idag. undrar hur det kommer vara att besöka annas grav, känner en viss oroskänsla.. sen kommer man ju iofs vara helt död hela dagen då man blev inbeordrad tidigare till jobbet.. dock bara en timme men de kommer ändå kännas.

funderar om man ska försöka fixa till sig en ny stereo till bilen också, känns som att min är... tja.. lever sitt egna liv :P men skulle iaf vara guld att få in baslådan i bilen så man kan lyssna på musik på ett vettigt sätt :)

önskas byta;
-liv
skriv ett sammanfattning och om det låter intressant kan vi byta liv för en dag. dock kommer inte min bil ingå i bytet ;)

i just wanna know..
so pls let me know..

jag ska aldrig mer se P.S i love you. never ever again. ska inte ens säga vad jag tyckte om den.

nertrappningen på snuset går förvånadsvärt bra. ligger nu på ½ dosa om dan, ganska drastiskt från typ 1-1½ om dan.


dagens låt;



Enjoy!


borta.

märks att man har haft fullt ös, då bloggar man inte lika mkt. märks också att man är glad, då bloggar man inte lika mkt heller :P

iaf, min black pearl har kommit hem nu <3 så sjuuukt nöjd och så sjuuukt glad över den :D heeelt underbar bil :D och sen är den ju snygg som fan också :)

va på en sjukt intressant föreläsning idag, om problemskapande beteenden. tror nog att alla fick sig en tankeställare när man funderade över vad han sa. sen kan ja ju tycka att han ska komma till oss, vore ännu mer intressant att se honom in action.

imorrn äre jobb. sen fredag, sova en smula och sen till heby. kan inte påstå att man ser fram emot de så särskilt mkt. men de kommer ju märkas hur de kommer gå...


dagens/veckans låt;


Enjoy!!


besviken/glad

snacka om irriterad jag blev på dig idag. jag trodde verkligen att du va mognare än så. man kan faktiskt hälsa fast man har gjort slut. behöver inte betee sig som en treåring och inte hälsa, hur löjligt är inte det? suck.. men det är ju iaf bevisat, åldern har ingenting med mognad att göra, iaf inte i ditt fall. men du borde ju iaf börja tänka efter, 32 år gammal, dags att växa upp pysen. de är inte direkt så att jag har gjort dig någonting, alla skulle nog snarare säga att jag varit förbannade jävla snäll när jag hade kunnat vara en marddröm. nä, besviken. trodde bättre om dig...

bra helg annars. varit en massa folk här idag :) riktigt skönt att bara sitta i soffan och snacka skit me lite polare, och bara vara utan måsten och utan saker att göra. riktigt riktigt skönt :) skojjat och skämtat. men jag bävar för den dagen lotta klämmer ur sig ungen o kevin ringer o säger, "nu är du gudmor". huvva..... :P men stackars barn som har oss i närheten, kommer ju aldrig sluta bra >D präglad från födseln eller vadenu heter ;) hehe


sen måste ja ju bara säga att de är roligt hur nyfikna människor kan vara :P hahaha, ruskigt roligt :) man kan ju inte låta bli att jävlas lite då ;)

skönt måste jag säga att iaf få vara på bra humör för engångs skull :) inte bara vara negg o depp. utan att få vara glad och njuta. få stunder annars som jag får det, och då är det bara pga vissa personer :)

dagens låt och garanterat resten av veckans låt;


Enjoy!!! :D


WOHO!

fan, ÄNTLIGEN nått som går som man vill! såååå jäääävla glad är jag! :D gårdagen va nog den bästa fredagen ever :D och på måndag, oj oj oj oj säger jag :)))))

dagens låt;


Enjoy!!!


klaga.

imorrn är det ÄNTLIGEN banken som gäller. börja lessna ur på att vänta o vänta o vänta... snaaark! men snacka om att man blev glad över ett mail idag :) känns som att man kanske kan ha lite tur ibland :D freeking fucking wonderful! och attans om tanten (eva-lena) på banken inte går me på de jag vill, då ska ja börja sjunga 250kg kärleks eva-lena låt för na o gå bärsärkargång där inne :P

känner att saker börjar bli jäkla tröttsamma nu.. kaos på jobbet och kaos utanför jobbet. när ska man få en lugn stund att bara vara? skulle vara jävla välbehöveligt just nu.. men sen, det är inte jag som skapar kaos åt mig, utan det är andra, och hur fan reder man upp i de kaoset som dom skapat? intressant egentligen hur vissa människor bara skapar kaos för en medans andra mer ordnar kaoset.

antingen lever du med mig,
eller så lever du utan mig.
make up your mind.


har satt igång med att börja trappa ner på snusandet, har redan panik över hur ja ska klara denna natt när man tittar i dosan och ser att den inte på långa vägar är full........ vafan har jag gett mig in på? så otroligt dum i skallen man kan vara ibland... snark....

hah, knata in på willys innan o skulle köpa cola o choklad, jo tjeeena... dom har typ vattenöversvämning där inne så sjukt mkt varor va helt borta, bland annat colan.... sjukt störande.. men blir man förvånad, fucking gottsunda.....

husläkre/husläkarmottagning/vårdcentral, finns de nått mer värdelöst egentligen? om man ringer dit för att förnya ett recept, då kan inte ens dom inkompetenta idioterna kolla i ens journal och se att man haft den medicinen förut utan måste insistera på att man ska träffa en läkare... jävla puckon.. man ringer ju inte direkt dit för att få ett recept om man nu inte verkligen verkligen måste.... smartass.. och så klart fick man inte tid förrns på måndag.... ska bli intressant o se hur denna helgen kommer spåra. woho! looking forward... ><

jag saknar den tiden,
den tiden då du var du,
och ingen annan.
jag saknar då du var min
förebild och den starkaste
i hela världen.
jag önskar att det var så nu.
att jag kunde se upp till dig,
få råd av dig och lita på dig.
men tyvärr så är det inte så
längre. jag kommer aldrig
kunna lita på dig igen.
och tiden, då du var den
den stora starka, kommer
aldrig någonsin komma tillbaka....

dagens låt;



Enjoy!


less....

fan va tråkigt det är att komma till jobbet och bli förbannad direkt.. less på detta nu =/ tycker synd om mina kollegor och attans att jag inte va med idag, då hade det nog garanterat blivit kalabalik utan dess like. intresting as hell tho.

känner mig som en allt-i-allo ibland. memme, fixa de, åk dit, hämta de, lös detta, ring dit bla bla bla blaaaaa... helvitti... flänger, far och ja, överallt och ingenstans mer eller mindre. men men, thats a part of life, and a part of beeing me i guess. everywhere and nowhere at the same time.

snart fucking fredag, som jag har LÄNGTAT på denna dagen! hoppas hoppas hoppas att det löser sig åt de håller jag vill för då äre jag som kommer DANSA av glädje och bli en liten fnissig skolflicka igen och tja, kaos på ett bra sätt helt enkelt :)

ibland undrar jag, va hade du gjort utan mig?
hjälper, fixar, trixar och löser.
vad händer om jag går ifrån?
om ingenting händer förutom att tiden springer
iväg och jag släpper dig fri, hur skulle du reagera
då?

vad äre du vill egentligen?

woho, första gången på länge som jag vakna som ja skulle och har sovit som jag skulle, dock inte utan hjälp. börjar lessna ganska hårt på detta. måste planera in sömnen o de suger, men vafan gör man. måste sova för att orka jobba. vet iaf att morgonen kommer bestå av att sitta i telefonen och försöka lösa saker, snaaaark.. jag tror att ja ska skaffa mig en sekreterare som löser allt tråkigt åt mig, fett guld. nån som vill ställa upp? tyvärr blir betalningen enbart natura eftersom min dåliga lön knappast ser positivt åt fler utgifter :P

apatisk och tom. saker händer, man tittar, rycker på axlarna, suckar och inser; jaha, då vare dags igen. skönt? nej, inte direkt. hoppas saker kan börja bli roliga snart, börjar lessna hårt på detta eviga negativa pisset som är...


dagens låt;



Enjoy!


lyssna.




gör mig en tjänst.
lyssna på denna.
sitt i lugn och ro.
bara lyssna.
slut ögonen och lyssna.
njut.
tänk...



minnen.

ibland så undrar jag, vem rastar jag egentligen, owe min bil eller mig själv? jag menar, sitta i bilen, lyssna på musik och bara köra, inget mål, ingenting. hamnade nästan i tierp åt ena hållet och åt nästa blev de knivsta. egentligen väldigt konstigt att man kan bli så förlorad, så omedveten men ändå fullständigt där i nuet, i verkligheten men ändå så långt långt borta från tid och rum.

gick igenom cd-casen från bilen, massa skivor som är totalt förstörda som ja lagt in i datan istället. minnen, så otroligt mkt minnen. låtar kan verkligen ta fram det bästa ur en och även det värsta. då man vet vad man gjorde exakt då man lyssnade på en sång, precis vem man va med, vad man tänkte och hur man handlade. egentligen väldigt konstigt. då musiken är så abstrakt, att den verkligen kan hålla fast någonting så starkt som ett minne. intressant helt enkelt.

varför ska vi egentligen ha minnen? till vilket syfte existerar dom? att vi aldrig ska glömma hur ont det gör att förlora någon? eller att vi aldrig ska glömma hur riktig lycka är? varför? helt ologiskt då vi inte kan ändra minnnet, vi kan inte gå tillbaka till det, vi kan bara relatera utifrån det, men ingenting mer. så varför? ibland skulle det vara otroligt skönt att inte minnas. att inte behöva komma ihåg, att slippa den där bördan på sina axlar. speciellt när den kommer tillbaka, för jag lovar dig, den är tyngre än innan, och om den inte är det, då är du lyckligt lottad. för i mitt fall är bördan alltid mkt tyngre. olidligt.


if i were you, i would never let me go.


trött. otroligt jävla trött. trött på allt. trött på inget och bara trött. trött på att inte kunna somna. på att knappt kunna sova. på att inte veta. på att det alltid skall vara nått. på att alltid bli indragen i allt. på att aldrig bara få vara, njuta och kanske vara människa för en stund. trött, utmattad, ja kalla de va du vill men JÄVLIGT less på ren svenska.

usch, snart är det bara en vecka kvar tills att det är den 15e. ser inte fram emot de överhuvudtaget men jag vet så väl att jag måste dit, måste möta en av mina demoner. kanske kunna acceptera lite lättare, kanske bli av med mitt spöke som jagar mig, vad vet jag? de enda jag vet är att jag måste dit. hur jävla jobbigt det än är, hur jävla pissit jag än kommer må efteråt, jag måste dit..


du ska vara den du är
du är så vacker som du är
och att du aldrig kan förstå det
du är så rå mot dig själv
du ser allt som ingen annan ser


vet du, jag såg han. såg han gå med vovvarna. varenda gång det händer tänker jag på dig. varenda gång jag är i närheten av huset tänker jag på dig. jag tittar om jag kan se honom bara för att kolla en gång till ifall du går vid hans sida och rastar hundarna. ja, jag vet, ja e sinnessjukt. att jag inte har släppt de, men vafan. hur lätt är det egentligen? nån person sa till mig en gång; hoppet är det sista som lämnar människan. och kanske detta är det sista jag har kvar? hopp. hopp om att det kanske finns någonting gott. hopp om att en dag kunna förstå varför. hopp. who fucking knows?

jobb imorrn. gud, jag orkar verkligen inte, men va har man för val. inget att göra åt, bara att bita ihop och ta sitt arsle dit och be och böna om att få det lugnt. men det kommer väl definitivt inte hända. i fucking jinxed it! god damn it...

dagens låt;


Enjoy!

 

edit;
just ja. glömde säga men jag överväger allvarligt på att sluta snusa, så ni i min närhet, jag ber om ursäkt på förhand för mitt enormt pissiga humör jag kommer ha ifall jag bestämmer mig helt. och tja, lås in mig när ja e förjävlig :P


irriterad.

fan va denna veckan har gått fort. vet knappt va som har hänt känns de som. bara massa jävla skit iaf.. så förbannade less på detta, att de alltid tamesatan ska vara något.

ni era jävlar som bestämde sig för att hoppa på min bror och misshandla honom, stackars er om jag får reda på vilka ni är......

börjar bli lite smått orolig. kan inte sova ordentligt igen. kan inte somna, ligger vaken nån timme när jag lagt mig och vaknar hela tiden när jag väl somnat och då kan jag inte somna om direkt utan blir vaken ett tag. sjukt irriterande.... vill inte gå tillbaka till de som va, klarar mig bra utan de.... suck

funderar allvarligt på om man ska släppa en atombomb i gottsunda, man kanske skulle maila obama o fråga om han kan skicka hit en just på skoj som råka träffa precis här, skönt de skulle vara.

två saker på min veckolista som inte direkt har blivit gjorda;
- SOVA
- bli miljonär på ett oväntat sätt
måste bättra mig helt klart.. men ja väntar fortfarande på min geniidé som ska komma för att bli miljonär, och som vanligt, den som väntar på nått gott väntar alltid för länge.

irriterad. de kan väl sammanfatta denna veckan jävligt bra. känns som att de är det enda man har varit hela tiden. fan va skönt de skulle vara med en one-way-ticket nånstans. bara dra, och aldrig mer komma tillbaka. underbart...

dagens låt


Enjoy!


flyktsoda?

Var inte rädd för mig, jag är så rädd för dig
jag går på glödande kol
Lyckan kommer, lyckan går, dom säger
tiden läker sår
Jag släcker lampor, jag öppnar fönster
letar efter mönster

Jag kommer aldrig, jag kommer aldrig, kommer
kommer aldrig komma hem

Flyktsoda, ta mig i land
sätt mig i brand, ibland ibland ibland
Flyktsoda, ta mig i land
sätt mig i brand, ibland ibland ibland

Var inte rädd för mej, jag är så rädd för dig
sluta fråga hur jag mår
Precis som vanligt men försöker ändå
fast jag har öppna sår
Jag slickar pärlor, jag äter mänskor
stjärnor gnistrar ner i ett hål


right now, its abt this situation. it explains. all you have to do is read between the lines and you find out what its saying. telling the story. telling abt this. showing. yeah.. listen and think.


do you understand?


RSS 2.0