Mysko människor.

    Alla mysko människor borde förlora sina rättigheter som tex internet, tv, telefon m.m. Dom irriterar bara allmänheten och gör ingen nytta. Jag har blivit drabbad av en mysko människa och nu ska ni få läsa ett mail från honom som jag fick igår, svar från mig och så vidare. Men ni klär ju hålla med om att han är mysko.


02.35 2008-01-30 skrev t_diancecht:
Salut dedans la nuit!
Jag såg din nuna på de som lämnat nästan totalt ockulta fotspår på mitt ställe här.
Aha, så du är drottning på att mecka med "Pansarvagnar"?
Jag kallar fordon med B-Körkort för det.
 Så du har rötter uppe ifrån norr då va?
Hur lyckades du hitta ned till "Universitets och Kyrkträsket Huvudstad" då?
Jag har bara varit i din stad engång för en vetenskaplig studie och gjorde fra en PET SPECT då.
Utför du tatoos själv, el gör du endast utkast till Tatoos?
Det är rätt stil du har på ditt place här!
Du delger att du hittat din Prinsessa/Prins och endast söker Platonska/Feliala förhållanden här.
Sån är jag med. Orgier är inte min grej.
Skulle jag komma med på sådant, så måste alla parter övertyga mig att det verkligen är ok.
Men väninnor/Vänner kan man aldrig få för få av.
Hur länga har du känt din Prinsessa el. Prins då? T
illbaka till ditt lärosäte.
Är det inte ofta att många fordon kräver ett ruttet och dyrt datorprogram för reparationer och underhåll?
Det dåliga är ju att de ruttna bolagen tar ut överpriser för dessa "StyrningsLeksakerna"....
Thorsköld.


21.35 2008-01-30 skrev rocka_billy:
Japp, jag är drottning på att mecka sånt, om du nu vill kalla mig det. Jag hittade ner pga att min mor fick jobb här nere. Jag gör endast utkast till tattoos men skulle vilja lära mig att tatuera, dock jag har itne förmågan till att bli allritare. Jag har känt min prins i ca 1½ år och varit tillsammans över ett år och sambo sen septembet. Många fordon kräver ett dataprogram, företagen tar inte ut för höga priser då bara inköpet av datorerna för att kunna felsöka en bil kostar flera hundra tusen.



 2008-01-31
Ja du flera hudra Tusen. Det har inte småföretagare råd med. Sen ska de där dårana uppgradera sitt system och tar ut överpriser för det. Synd inte terrorister kan spränga ett bliföretags dataverksta i luften då ingen människa är där. Förut kunde man göra mycket själv med bilarna. Tråkigt. Men jag väntar på att det svarta Guldet ska försvinna och att de hittar ett bra miljövänligt bränsle. Men hur länge var ni nykära? Va kul du hittat din Prins :))) Han kanske också studerar någonting spännande i sitt liv nu med?
Thorsköld.



Snacka om att människor inte har några liv nuförtiden. Speciellt inte han. Och ful är han också.

Födelsedag.

    I dag är en bra dag. David fyller år :)

    Igår var en mindre bra dag med ganska mkt ångest. Vilket man kan se i gårdagens inlägg. Men ibland har man sånna dagar. Spöken som existerar. Tur att man kan skriva ut sina rädslor.

Mörker.

Knockad, förd bakom ljuset.
Käftsmäll, osäkerhet och ilska.
Ensam, gråtfärdig och osynlig.
Bedragen, vänner och bortglömd.
Bortprioriterad, ovälkommen och oönskad.
Mörker, depression och hat.
Bräcklig, otillräcklig och fel.



    Alla människor har inte alltid bra dagar. Man får reda på saker man inte trodde, man blir behandlad på ett sätt man inte visste existerade. Man blir borttvingad, bedragen och ensam. Man ljuger till en och gör nått med en annan. Man blir bortglömd, ovälkommen och oönskad. Man finns bara när någon vill ha något. Ingenting annat existerar än egot från andra.Man blir behandlad som luft fast man inte vet vad man har gjort. Man får ångest över någonting men man vet inte vad. Man sitter ensam och vet inte vart man ska ta vägen. Man knäcker sig själv genom materiella saker. Man låtsas att man är någon man inte är. Man tar någon annans personlighet. Man frågar ingenting mer. Man säger ingenting, bara berättar om det förgångna. Man skiter i resten så länge man står i centrum. Man trampar på tår med avsikt men tänker inte på konsekvenserna. Man tror att man vet allt fast man inte har en jävla aning. Man tror att allt går att lösa fast lösningarna inte existerar. Man är naiv och tror att man är lyckligt lottad. Man står med andra men ändå ensam. Man finns men ändå inte. Man är alla till lags, man blir utnyttjad. Man är snäll och ställer upp men får ingenting tillbaka. Ensam är stark men ändå gråter man i sitt mörker. Man hoppas på ett mirakel men ingenting händer. Man försöker men får bara bakslag.


Man hoppas på någonting, hela tiden. Man tror att denna dagen kommer att vara annorlunda, att denna gång ska det lyckas. Man blir nertryckt i sina skor ytterligare en gång. Man vet inte hur länge man måste försöka. Man slutar hoppas, man slutar försöka. Mörker.

2008.

    Hm, ja jag vet egentligen inte vad jag ska säga. Man trodde att året för en gångs skull skulle få börja skönt och att ingenting dåligt skulle hända. MEN DET FICK MAN ÄTA UPP.....

R.I.P Camilla Koistinen

    Hahahahahahahaha, jag och nina är offeciellt skadade. Men dock har vi skjukt roligt. Så roligt att lärarna våra bara skakar på huvudet åt oss och flinar. Men det är ju också intressant. Speciellt när vi börjar asgarva för ingenting och ingen kan sluta skratta pga den andra. Men det är underhållande iaf. Ett skratt förlänger livet. Jag och Nina kommer att vara minst 1000000000år innan vi är klara med livet.

    Fan, idag har varit en ganska bra dag. Trots att den började drastiskt dåligt av att Nina ringde och väckte mig och upplyste mig om att vi försovit oss. Det var inte bra. Kom lite sent till lektionen, slutade en halvtimme senare och en halvtimme för tidigt. Intressant. Sen var det att kolla mailen hela tiden. Och nu på kvällen hade jag fått ett bra mail där det stod att jag och David troligtvis till 99,9% får en ny lägenhet! LYCKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Med andra ord kändes det otroligt bra.

Nej, nu ska jag kocka vidare med klyftpotatis, oxfilé, sallad och sås. HAHAHAHAAA....

Over and out.

Livet.

Tjaa, jag vet att jag har varit sjukt dålig på att skriva blogg men de kan ju bero på att man inte har kommit in på denna sidan pga serverfel eller nått sånt.. Uppdatering eller annat shit. Iaf så har det egentligen inte hänt så mkt. Skol-helvetene har börjat igen, sista terminen och stressad upp över öronen av att inte veta hur framtiden kommer att se ut.

Jag och David har varit tillsammans länge nu, iaf i mina ögon. Men som alla par har man sina motgångar och medgångar och idag har det inte varit en bra dag för oss. Men så är det ibland. Iaf så fyller han år snart och fan vad man kommer att slösa pengar på honom, men han förtjänar det, fast han är som han är ibland.

Saknar min syster så sjukt mycket och när tid kommer att finnas för en träff vet jag inte och det irriterar mig.

Hahahaha, sen har Nina slagit rekord i mongo-het, men pillan och kajsa är inte långt efter. Camilla har offeciellt fått två korvar till bilen (hundtuggleksak) som händer och dinglar i backspegeln och korvis existerar hela tiden. Men roligt hade jag och Nina när vi hittade den ... HAHAHAHHAHAHA... Utskämda blev vi också, men ääh, sånt händer. Nina, gullunge, har också färgat mitt hår, fattar inte att skiten växer så jävla snabbt bara.. Men men..

Hoppas att det vankas ny lägenhet snart också. Kommer att bli skönt att bo större. Så man slipper att springa på varandra hela tiden. Men som sagt, andra idioter söker ju samma lägenhet som man själv så vi får väl helt enkelt se vad som händer med den saken.

Sen har min mamma blivit knäpp, men det visste ju vi redan. Ärftligt fel. Ja mormor, ditt fel. *gör ett fult tecken*

Imorrn blir det iaf att köra runt me fyllekajjan Camilla  (Korvis, Pippi och Nasse) och  Nina (alkis-bakis-Nina, krångelmajja och nalle phu). Haha, det kan bli roligt . Om inte annat så kommer det garanterat sluta i många skrattattacker så Camilla blir galen på oss andra två.. Men såååå e de.

Sen så finns det även en fisk, den ska man akta sig för, annars blir man fiskad och det är inte bra alls. Det händer dåliga saker då. MM, det vet jag... HAHHAHAAaa...

Jaha, praktik på måndag. OPEPPAD till 100000000000000 men ah, sista praktiken, måste lägga på ett kol så att man kan få jobb där. Annars jääävlar vettu, då blir jag arg.

Nä, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, överväger noggrant om jag ska ta och lägga mig bredvid min sura sambo eller om jag ska spela ett tag till. Time will tell.

Over and out.

RSS 2.0