Psykos.

Tänk egentligen att allt kan gå så fort. Från att må bra, till att må sämre till att tillslut hamna i en psykos och slå sönder en hel lägenhet. HELT SJUKT.
Detta är vår familj i ett nötskal

Ännu en OERHÖRT givande dag på jobbet.

Dagen börjar som vilken dag som helst med arbete från klockan 7-9, därefter frukost och som vanligt glömmer memme att göra mackor på morronen så statoil fick tillhandahålla med en av hennes standar yoghurt. Hon sitter själv i verkstaden, dricker sin yoghurt och har sjukt tråkigt då hon kommer fram till att hon ska ringa Nina och prata med henne.

Memme ringer mitt på Ninas svenska lektion...

Nina - trycker bort samtalet.. och skickar sedan ett meddelande och frågor om de va något spec..

Memme - nää.. snacka bajs bara.. har frukost nu..

Nina - Aha okej.. har lektion till kl 9.50 (då hon ringde kl 9.00)

Memme - men va fan då :(

Nina - får snacka vid lunch eller nått =)

Memme - jaja.. Men jag har tråkigt NU ju.. Men dissa mig bara...

Nina - Haha skitapa! jag e ju på lektion :P

Memme - De e ingen ursäkt, alla ska alltid ha tid för mig ! haha !

Nina - Haha du tycker de va ? ;) Sorry kompis men jag får lov att såra ditt ego haha

Memme - Fan va elak du e.. sist jag kolla så var puppa 13 snäll fast hon e blodsugare, känn på den fet smockan ! PANG ! *dansar segerdansen och utropar mig till världserövrare*

Nina - Puppa 13 tar en sväng med bilen idag så de kan förklara saken. så blodsdrickandet får vänta ;)

Nina - Njaa kompis jag e bäst på att rita påsk kycklingar och de är det de hela hänger på..

Memme - Ja men de e ingen ursäkt till att vara otrevlig haha där fick jag dig allt ! jävla mygga !
Memme - Å hur förklarar du då de vackra vädret som jag har skapat?

Nina - njaa sommarhalvåret är slut och myggorna e döda så nu har jag planer på att bli en kråka haha å det underbara vädret beror på att jag e bara bäst

Memme - klart att du blir en kråka, du har ju alltid haft ett intresse för blingbling. jag sa desutom att vädret skapades av mig så de e knappast till för att förstora ditt redan, uppblåsta ego. HAHA

Nina - Haha de där om bling bling var riktigt bra! den här debatten ska jag lätt blogga om när jag kommer hem, den kommer bli så ägande! Kompis din hjärna e sjuk, ge den stryk med tequila!

Memme - Haha. Nu kommer hitlers arme ner marscherandes från frukosten och mistluren ljuder att arbetet skall återgå.

Nina - Haha ballt! Men de lär nog bara vara gubbarna från ålderdomshemmet bredvid, då i snitt människor inte lever i över hundra år så hitler bör vara förkrymt och bortruttnad vid de här lagret..

Memme - Nejdå. har du aldrig hört talas om kloning och nedfrysning ?

Nina - absolut men på hitlers tid var de tyvärr inte uppfunnet ;)

Memme - Klart de va! men ingen pratade om de..

Nina - Du avslöjar hitlers stora hemlighet! du kan bli en del av historien!! haha

Memme - Bli? jag är redan de. Allt är sammanknutet med mig.

Sedan dog samtalet för arbetet behövde återgå och Nina skulle koncentrera sig på sin sjukt dåliga svenskatext och inte skratta.

Så kan de vara en dag på jobbet!

Känsla.

Måste man alltid känna det man känner? Vem har kommit på ordet känsla? Ibland är det ett underbart ord och ibland är de det värsta ordet man kan använda. Idag är känsla ingenting bra eller positivt för mig, varför vet jag egentligen inte, jag kan inte förklara det. Men låg, det är jag. Som titanic där hon ligger på botten av havet. Ingenting är bra just nu. Visst, man har underbara vänner, man har en familj, man har en underbar sambo men nä, jag mår ändå inte bra idag. Kallas jag då för självisk eller är jag bara mänsklig?
Jag kan heller inte förklara varför jag känner som jag gör. Jag mår bara bajs. Vill ligga under mitt täcke, glömma bort världen för ett ögonblick och bara sväva. Bort från allt. Iväg, fri som en fågel och inte titta tillbaka.
Hade jag inte druckigt så hade jag garanterat åkt ut en sväng med bilen, kört och kört tills jag var någonstans. Vart bryr jag mig inte, bara bort. Iväg.
Kanske är det dags för ett break. Men vart, när?
Funderingar, tankar, känslor, detta är inte en bra kombination. Lyssnar på låten "Too little too late", grymt bra, men dock.
Egentligen undrar jag varför man är så jävla dum i huvudet. Man tänker, funderar, mår dåligt men gör man nått åt saken? Nej. Man lever så som man alltid har gjort utan att göra någonting åt det. Svävar runt på moln tills man plötsligt störtar ner och landar hårt som fan på marken. Då inser man vad man egentligen gör. Men även då, göra man någonting? Nej. Man får ångest, mjäkar och kräver att alla ska tycka synd om en. En dag kommer det avgörande. Då är det bara att hålla i hatten och se vart det bär av. Men jag kan inte påstå att jag längtar efter det.
Varför är man egentligen så idiotisk? Är man bara en självgod slyna som inte fattar bättre eller är det någonting i den mänskliga naturen som spelar in?
För att sammanfatta allt så har jag bara en sak att säga;
När? Var? Hur? Varför?

Fördomar.

Att anta vad en annan människa ha för åsikter, hur den är, vad den gör osv är fördomar. Detta avspeglar i vårt beteende vart vi än är. Vissa bra, andra dåliga. Men när vet man egentligen att det man tycker och tänker är fel? Att man kanske verkligen sårar en annan människa eller begår ett brott? En dålig fördom är när fördomen bl

Konspiration.

Hela livet går ut på det. Regeringen, vänner, familj, jobb, allt. Alla lever under konspirationens bödel och alla drar sitt strå till stacken.
VI står och hävdar att det är fel men vad gör vi själva? Baktalar människor som står oss nära, kastar bajs på alla runt omkring oss för att de inte är likadana och får andra att inte hjälpa vissa.
När ska allt detta virrvarr av lögner och teorier ta stop? När ska vi lära oss den hårda läxan och börja värdera människor runt oss till dess rätta värde?
Ungdomsvåldet uppmärksammas nu pga den brutala misshandeln men kom igen, misshandel sker varje dag, över allt, grövre och mindre grova. Vissa har dödlig utgång och andra blir bara handikappade för resten av sitt liv.
Bara för att en kändis visste vem personen var blir allt ett enda jävla jippo och media blåser igång allt och GUUUUD va hemskt, tragiskt detta är.....
Jag håller med, men vafan. Ska man uppmärksamma ett så ska man göra de me alla. KOM IGEN NU FÖR FAN OCH GÅ UR ER JÄVLA BUBBLA!!!!!!

HAr bara en komentar på detta... SUCK.

RSS 2.0