2008-03-21

Shiiit.... Fasen va man har varit dålig på att skriva här... Men men, så kan de vara ibland. Man kan ju inte sitta och tillföra världen saker hela tiden, man måste ju upptäcka lite också =)

Igår så var jag och Nina och simmade. Fett skönt faktiskt. Förutom att man blev sönderglodd av alla på badet, kan ju bero på att vi båda e gaddade.. HAHA, suckers... Nu har vi iaf kommit igång med det =)

Idag var jag och Nina och åkte runt på lite affärer. Köpte asmkt godis iaf.. OJDÅ.. Det är påsk, min ursäkt.

Lov denna vecka, skönt som fan. Jobba på söndag och få 180kr timmen, känns jääävligt bra. Sen blir det hem till mamma på middag. Trevligt trevligt. Bror fyller år på söndag också. Grattis Jocke i förskott.

Kurs med kurt (nina) har också påbörjat vilket vi båda insåg var itne en dag för sent men otroligt nog gick allt bättre än förväntat.

Denna vecka blir det nog att hänga med nina och camilla. Gårn nästa lördag och så ska ja och Viccan försöka fixa lite på vårt projekt. Sen blir de nog att dra förbi Linda en sväng och förstås gratta Simon.

Nej. Nu har jag ingenting mer att säga.

Over and out.

2008-03-04

Saknad.
Saknaden efter dig är stor och större blir den. Visst, ibland hör jag din röst och får höra hur det är. Ibland får jag träffa dig och umgås men jag känner inom hela mig att vi långsamt långsamt glider längre och längre ifrån varandra. Det gör mig ledsen. Du av alla människor, som alltid har stått mig nära vill jag itne förlora pga vår lathet. Det får inte hända. Det känndes skönt när du kom hit men nu ska du åter igen hem. Saknaden kommer att bli stor.
Saknar dig och vår tid tillsammans.

2008-03-01

Jaha, då var det lördag igen. Fest på gårn ikväll. Hoppas att det blir roligt, lär ju märkas. Sen hoppas man verkligen att bandet är bra med tanke på att man aldrig hört talas om dem.

Näst sista praktikveckan på måndag. Känns surt som satan.

Har egentligen ingenting vettigt att säga.

Snart flyttning iaf. Ska bli sjuk skönt. Ny start.

RSS 2.0