Koda..

du är en solstråle i mitt liv
men ibland räcker inte strålarna till i det djupaste mörkret..
igår räddade du dock mig
räddade mig från mitt mörker och tog mig tillbaka från tankarnas djupa fälla
tack för att du finns
there isn't enough words to describe what I feel

long time no see...

länge sen man satte sig här och blogga har jag märkt. kan inte direkt påstå att tiden har infunnit sig till att göra det.. har varit mkt med jobbet och självfallet allt runt omrking. har varit mer eller mindre en sjukt kaotisk månad kan man säga utan att överdriva...

dock så är jag så sjukt less på att det hela tiden ska hända någonting, det ska hela tiden vara någonting och alltid sjukt jävla mkt trassel. dödligt less!!

2 st akutenbesök på en vecka, voltning av bil, tjaffs tjaffs och ÅTER tjaffs, argumentationer, strul, beslutsångest, bilhaverier och självklart bilolyckor.. familjeproblem, kärleksproblem och livsproblem.. listan kan bli milslång.

ibland undrar jag egentligen vad det är som gör att man står ut. vad är ens motivation till att fortsätta, dag ut och dag in med att trampa i samma jävla skit, höra samma saker ältas åter och åter igen. samma bråk, samma diskussioner och samma tankegångar som upprepas som en cirkel. jag fattar inte..

man lägger sig i sängen varenda natt och önskar att man aldrig vaknar igen. men näe, det är ju inte så.
man vaknar, stiger upp, mer sliten än innan och tar samma skit som dagen före. varför har man inte gett sig?

undrar om det är någonting man gjort i sitt tidigare liv som gör att man få stå ut med saker och ting. livet är en prövning, ja visst, men vad är resultatet i slutändan? jo döden. kan inte påstå att det låter så fruktansvärt lockande med de ena än de andra.

ja jag vet, bitterfittan sitter och skriver men jag har fan all rätt till det. och även om jag inte har det så tar jag mig den rätten. who gives a fuck anyway?

önskar att dessa jävla marddrömmar kan ge med sig nångång och sluta existera natt efter natt.. och jag önskar att man kunde få somna utan att ligga och snurra runt i sängen i timmar.

många önskningar men inte fan får man nått av det.

en person sa en gång till mig: du förtjänar det bästa!
om jag nu förtjänar det bästa, varför kan jag inte då få den bästa undrar jag..

bitter, OTROLIGT bitter...........

RSS 2.0