rastlös.

mjaha. då jobbar man bara denna natten denna vecka. skönt faktiskt men känns lite onödigt också att behöva ställa om sig för en natt. men de blir förhoppningsvis en lugn natt. dvs, om en av ungdomarna somnar och inte kommer upp mer. får sitta här och vara tyst som en mus fram till dess.

undrar va man ska hitta på denna helgen då.. känns som att de får bli någonting som inte direkt kostar nått, då man inte badar i pengar =/ usch, jobbigt att allt ska kretsa kring pengar hela tiden =/ men thats life, i guess.

ser fram emot nästa vecka iaf :) måndag-hårfärgning och fredag-banken :) wiiiieehooo! hoppas hoppas HOPPAS att man får bra besked :) och att man har tur så att alla pusselbitarna faller på plats :)

känns som att man steppar på tå just nu om precis allt. hur de blir med jobbet, va man ska få för besked av banken, vad man ska få för svar osv. känner mig... stressad (?) o med en gnutta oroskänsla i kroppen. kan väl kanske vara därför man sover så piss som man gör =/ usch, många saker som händer/är på G att hända och man har inte riktigt koll på allt. dålig dålig känsla... rastlös kanske tillochmed skulle kunna beskriva allt. eller?

tänk va skönt de skulle vara att bara få åka iväg en sväng och bara ladda upp batterierna och njuta en stund. skulle inte alls sitta fel med det. en spa-weekend, ja tack! nån som kan bidra? ;) och dessutom, jag tycker att man ska ha mer flyt som t.ex. samantha som fick en jäkla lyxvecka betalt, vafan kan de inte hända en själv för? snacka om soft de hade varit! :D

behöver lite ny musikinsperation, känner att ja har lessnat på den musiken jag har. nån som har nå tips på nått nytt? :)

Oh can't you see it baby?
You don't have to close your eyes
'Cos it's standing right before you.
All that you need will surely come...


Dagens låt;




Enjoy!


färdig...

jahapp.. ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. denna veckan har ju också börjat på ett intressant vis. MKT intressant. är fan snurrig i skallen av allt att man inte riktigt vet om man ska känna eller tycka eller tänka om nått.. men iaf.

veckan började med att man fick hjälp från ett oväntat håll, dock inte hjälp på ett sätt som man behöver utan hjälp som snarare retade gallfeber på mig och fick mig att explodera. tenderar att bli så när personer inte tänker efter och börjar gå igång om nått tills man ryter i och förklarar att vafan, jag är INTE 3 år och det är inte DETTA jag behöver. snark...

veckans att-göra-lista har påbörjats jävligt bra och slagkraftigt!
- pracka på jenny att hon ska färga mitt hår asap! färgning på måndag :)
- städa :S halvavklarat :P
- handla... :S
- fixa present till Nina (som hade sista dag IDAG på att säga va hon ville ha *pikar nina om hon läser detta*
- SOVA!
- um... slå nån tror jag mitt dampubrott ida räknas in här, spagettin va nog mindre glad över att flyga ut på golvet
- bli miljonär på ett oväntat sätt

sova måste lösas, vilket inte vill fungera just nu då man har börjat vakna runt 3-tiden varje natt och inte kan somna om. och de e fan på klockslaget som de sker också. mkt påfrestande... speciellt när jag drömde världens bästa dröm om två st assnygga lazerblå roddar med motivlackade pinuppor på sidorna och med motor som får vem som helst att komma, och sen vaknar och inte kan somna om.... GREAT..... ><

im waiting..

åh, just ja, jag har fått ett munnspel! <3 :D

dagens låt;


Enjoy!


ska, ska inte?

bah.. fan också. ibland är man så osmart så de finns inte. ibland tänker man verkligen inte längre än näsan räcker. ibland, då ska man bara vara tyst.. tänk att den förmågan inte har infunnit sig i mig än, irriterande..
de e så roligt att man själv är så jääävla snabb att säga; du ska inte lyssna så mkt på andra, gör de som känns bäst för dig. och själv, då är man precis likadan, jamen kom igen nu för faaen. varför dividerar man en sak med massa olika personer runt sig när man själv inte riktigt är säker på om man vill pusha på eller låta de glida ett tag till.. USCH...

sista natten nu på veckan från helvetet... kan inte fatta att jag inte har slagit skallen i väggen än. 55 jävla skittimmar som känns som 1 månad. huvva, hojja o alla andra fraser. men den har ju varit innehållsrik, de kan man säga helt klart utan att överdriva........ mest på ont, men sen kom de några goda stunder också :)

is it time? time to place u at the wall, hit u in the head, look at u with the evil eye and say; give me my FUCKING answer now ffs! eller kanske bara vara den mjäkiga lilla lammet man är? nä, ok, de där va kanske att överdriva men vafan. u get the point. blubb blubb blubbeliblubb blubb.. nä men jag slåss inte så de är ju bara att räkna bort bitchslap'en direkt.

ibland hatar jag att jag har kusiner. speciellt när dom kära kusinerna lägger ut bilder, fina bilder, från norrland på hösten och när dom är och fiskar. fan va ja saknar det! fan va ja saknar mitt kära norrland.. tror att jag blir galen... saknar naturen, allt. minnerna.. alla underbara minnen.. fan va kul man hade. fan va kul man haft.. underbart. ibland undrar jag allvarligt på att flytta tillbaka till norrland. bara packa ihop sakerna, hyra ett envägssläp och ta arslet upp igen. king de skulle va men fan va tråkigt också. visst, man känner ju fortfarande folk där uppe, men man har tappat mkt kontakt också. alla är inte så som dom var och man saknar den sidan. sen, norrlandsguldreklamen är de ju bara så att man verkligen får hemlängtan när man ser den. låten, ja uscha.

GAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!! exakt precis så känner jag..

mjaha, veckans att-göra-lista;
- pracka på jenny att hon ska färga mitt hår asap!
- städa :S
- handla... :S
- fixa present till Nina (som hade sista dag IDAG på att säga va hon ville ha *pikar nina om hon läser detta*
- SOVA!
- um... slå nån tror jag
- bli miljonär på ett oväntat sätt

får väl göra en utvärdering allt eftersom ;)

jag har en känsla av att jag kommer bli kallad för elak imorgon och att jag kommer få någon att bli sur/arg på mig. wanna bet abt it?

nä, dagens låt;



Enjoy!


feeling.





That every long lost dream
Led me to where You are
Others who broke my heart
They were like northern stars
Pointing me on my way
Into Your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to You




struktur.

ibland blir man faktiskt mållös. ibland blir man faktiskt chockad, och ibland kan även jag bli tyst. idag, i morse hände det. det man trodde att man aldrig skulle få uppleva på jobbet. snacka om att man blev chockerad. mållös och tappa all fattning för en stund. fick verkligen fundera flera gånger innan man kom på hur fan man skulle lösa situationen. helt galet, HELT galet, urspårat, ja kalla de va fan som helst men onormalt, svar ja.

andra gånger stannar man till och tänker; jaha, nudå? vad ska hända nu? vad skall ske?
tiden bara rusar förbi och man kommer på; fan, har det verkligen gått så här lång tid? hur fan hände de och varför har jag inte märkt nått? snacka om att man blir blind i verkligehetens centrum och att man är så van att köra allt på rutin, utan att tänka, utan att känna. men när någonting, nått element kommer och stör den balansen, då inser man, då SER man, då tänker man och då upplever man. snacka om att man får "aha"moments lite nu och då. ibland nödvändiga och ibland, ja då hade man helst av allt sluppit allt. velat vara kvar i sin trygga bubbla och låtsas som ingenting. slippa minnas. slippa förstå och framförallt slippa fundera.

selektera tankar, känslor och upplevelser. kategorisera, organisera och sortera. fack för fack, mapp för mapp tills allt ligger prydligt och i ordning. kaoset uppfinner sig kanske inte då? jag menar, ghandi, upplever han kaos? typ gurun av lugnet själv? nja, kanske inte. eller?

vet du, ibland behöver du vara lite mer norrländsk i dina tankar. "de löser sig" man ska int stressa osv. ibland behöver du nog bara slappna av. lägg konsekvenstänkandet åt sidan och bara; jaha, nä men he ordnar vi. int jere någerst anne än å fix he. dont worry, abt a thing, caus every little thing, gonna be allright. den frasen borde du ha med dig, memorera och strukturera efter. "this is gonna be a bumpy ride", och det stämmer. livet är fullt av de, och de e bara att go with the flow och lösa dom eftersom. allt går att lösa och allt slutar inte i kaos :) varför stressa när man kan vara lugn? och du, ta inte till ditt katastroftänkande för snabbt, utan ge det lite tid. allt bryter inte ut i kaos/konflikt.

ibland undrar jag verkligen om jag ska säga nått alls överhuvudtaget eftersom att jag inte direkt kan påstå att jag alltid lever efter vad jag predikar om. visst, jag försöker, hela tiden men vissa saker, de går bara inte. man fastnar i sin egna sprial. men sen å andra sidan vet jag ju också att jag är bättre på att hjälpa andra med deras svårigheter än att ta tag i mina egna. lost in paradise or whatever.

i am a highway man, on the road again.

hm, fundersam blev jag. nu när jag vet att de jag ställer kommer fram men utan att bli besvarat. kan jag inte säga att de är utan att få gehör för det fick jag nog, på sätt och vis. men ah, hm.. lurigt och snurrigt blev de nu iaf.

förväntansfull(?)

dagens låt;



Enjoy!


september..

ja va ska man säga egentligen? denna veckan har varit intressant, eller vänta, nä jag korrigerar mig. denna MÅNADEN har varit intressant. vet inte riktigt om det finns någonting positivt alls som har hänt denna månaden? fy fan, jag tyckte att man kunde snabbspola bort denna månaden, inte mig emot all. bara massa tragedier, motgångar och ångest, ingenting annat. må som en jävla fitta i 30 dagar, WOHO!... eller inte.

jag vet inte vad som är värst att uppleva. när man har så mkt känslor att man inte vet vart man ska ta vägen och gör ingenting annat förutom att sitter och storbölar eller när man inte har en enda känsla och sitter som ett mähä och stirrar rakt fram och inte uppfattar någonting för man inte har någonting att relatera till, man känner inget och har definitivt ingen empati. vad är värst?

ibland är nattens timmar otroligt jobbiga. speciellt när man inte riktigt är fit-for-fight. man håller på att ställa om sig till att jobba natt, man är hemma och helt ensam och alla "normala" människor ligger och sover så man kan bara inte ringa upp någon för att dösnacka i 20 minuter för att slippa tänka på saker. och sova kan man heller inte gå och göra för då är sannolikheten minimal att man orkar vara vaken hela natten på jobbet och vara alert ifall att det skulle hända någonting.

tycker att det är oerhört intressant med människor ibland. speciellt när man själv inte riktigt är fit-for-fight då på nått underligt vis, blir man den personen som alla ringer till och ber att man ska ringa runt till andra som mår dåligt och peppa upp dom, asså jag menar, hur fan ska jag kunna lyckas säga nått trovärdigt då jag inte ens kan lyssna på mig själv? hur i helvete tänkte du nu? eller när man får ett samtal att man ska ringa en anhörig och göra att den personen mår bra, när den personen har orskakat mkt lidande för en annan.. yeah, smart thinking!

ibland så undrar man om man är jävligt korkad eller bara jävligt envis som fortsätter trots alla motgångar. hoppas på att det EN dag kommer att ske en förändring, att det EN gång kommer att bli som man vill eller att man för EN gångs skull kommer få den personen man vill ha eller att man för FÖRSTA gången kommer att känna; fan va nice detta är. hur jävla stor är sannolikheten egentligen? minimalistisk.... thank you dear God for making this so wonderful!...

bitter. otroligt bitter. irriterad. förbannad. orolig. hopplöshet. förnekelse. rädsla. ångest. lycka. glädje. trygghet. förvirring. längtan. undran. tankfull. avvaktande. iaktagande. ilska. tomhet..

im waiting for my answer.
everything feels so good now.
just like it did before.
im wondering, is it time for me
to back off again?
wait for you to take the first steps again?
so maybe, i can have my answer?
tell me so i know..

helt klart dagens låt;


Enjoy!


tiden?

tänk vad tiden påverkar oss. vi glömmer bort vissa saker med tiden, vi minns andra saker som det var igår. jag undrar, varför minns vi dom dåliga sakerna mer än dom positiva? varför är det så att när vi är lite nere tänker vi bara på alla negativa saker som finns/har funnits i våra liv, alla hårda stunder vi gått/går igenom och inte av alla stunder av glädje, positivitet och lycka?

jag har kommit fram till att den idioten som kom på; tiden läker alla sår, förtjänar att få en käftsmäll för de uttrycket stämmer inte någonstans. det gör lika ont, även efter ett år, eller 4 år, eller 6 år. smärtan finns alltid där.. den försvinner aldrig och såret går bara upp igen..

intressant hur många saker går frammåt i utveckligen, man hittar på nya saker, man gör saker mindre osv, men varför har ingen uppfunnit en mojäng som vrider tillbaka tiden, en tidskapsel så vi kan gå tillbaka för en stund, hämta kraft och sen tillbaka till verkligeheten? skulle inte de vara underbart? gå tillbaka, rätta till saker man gjort fel och säga dom saker man ångra att man aldrig gjorde?

en person trodde att man valde sina liv när man föddes, jag kan inte hålla med om detta. vem väljer att leva ett liv som bara har tragedier hela tiden? vem lever att leva ett liv som jagad? vem lever ett liv med ständig förlust? vem fan väljer en sån väg? nej... jag håller inte med.



när fan slutar det göra ont?
när slutar man gråta?


jag går tillbaka till vad min far sa en gång till mig; jag vet inte om jag har varit snäll eller jävligt elak som har fött ett barn till denna onda värld, och jag förstår hans funderan. jag kan heller inte svara på den frågan, jag kan inte säga om han har rätt eller fel. ingen aning..

du.
tack för att du finns i mitt liv.
du är underbar.



dagens låt.


Enjoy.


pls..





 

..just make this pain go away...


tiden rusar förbi..

jaha.. då har det gått ett år.. ett helt jävla år sen de där samtalet man fick om att du inte fanns längre. samtalet som sa att du tagit ditt liv och lämnat oss andra häär på jorden. samtalet som fick min värld att rasa ordentligt. de går inte en dag utan att jag tänker på dig, utan att jag saknar dig och utan att jag önskar att jag gjort mer, kämpat mer, funnits där mer och vågat fortsätta även då du sa nej. jag undrar många gånger om jag hade kunnat påverka detta beslutet genom att inte ge mig. genom att försöka med andra vägar, andra metoder för att få dig att förstå, inse att det är underbart att leva ibland.
ett år har gått sen jag såg dig för sista gången i kyrkan, då jag sa farväl för sista gången, då jag visste att jag aldrig skulle få se dig mer. då jag insåg att det verkligen var sant och inget dåligt skämt. då min verklighet satte sig på tvären och vände upp och ner på allt jag visste. ett år..
vissa dagar kan jag lyssna på din låt, bli glad av den och njuta. andra gånger gråter jag floder men kan dock ändå inte sluta lyssna för jag minns dig, minns våra stunder och inser att dom aldrig kommer att komma tillbaka. din film kan jag inte titta på. de går bara inte. försökte en gång men va tvungen att stänga av. mådde bara dåligt och vart förbannad på mig själv över att jag lät detta ske..
visst, jag hade nog inte kunnat påverka ditt beslut om att ge dig av, säga upp allt och få din frid. jag vet vad du plågades av och dina marddrömmar. men jag önskar och någonstans djupt inne i min undrar jag hela tiden om det fanns en gnutta chans att de hade kunnat bli stoppat..
älskade Anna, jag saknar dig och älskar dig. hoppas att du förstår det. <3

jaha, sitter på jobbet. har ett ton med pappersarbete att bita tag i men kan inte kanske påstå att det lockar så otroligt mycket. men de måste göras så bara att bita i det sura äpplet och ta tag i de.

hoppas att jag får mitt efterlängtade telefonsamtal imorron, och med bra besked så att jag kan bli glad som en lärka :)

jaha, då vet jag iaf varför jag sovit som en kratta hela förbannade veckan, visste att de va nått på G och insåg de när jag kollade på dödsannonsen. satans jävla piss... ja tur att man jobbar iaf så att man kanske kan få lite distraktion från allt.

life sucks, get used to it.

thx tho for beeing there, for comming when calling and willing to be close when times are hard. thx for the understanding and "beeing" just for company and no other reason at all. thx for beeing wonderful when all other things are in caos and my mind is dark and bitter. thx for helping me when i need it.

your song. hope you can hear when i play it.




Enjoy..


väntan och undran.

jaha, då sätter man sig på väntandets tåg imorrn och hoppas och ber till gudarna att allt ska gå vägen! :D fan, tänk om de blir så? vilken jävla KICK! :D:D:D håller tummarna nu :)

älskade mamma, du vet, du är underbar. visst, du har dina dagar då man funderar hur ditt huvud fungerar, men ibland då kommer den där fina sidan fram från dig och du visar hur underbar du kan vara ibland :) tack för att du finns och tack för att du hjälper mig :) <3

min älskade fru har kommit tillbaka till svea. fan va underbart de va att träffa henne! :D hela 3 dagar utan henne kändes som en evighet :P hahha, ja va säger man :P satt o kolla på gamla bilder, usch, va ju både en skräckupplevelse och en ååååh upplevelse. :P fan va tiden går fort.. vissa saker minns man knappt men fan va kul man haft! :)

ive been talking abt time will tell you what gonna happend and dreams is not always easy to get but its possible, because everything is possible as long as u wanna bet for it, and give it all for it. have the strenght to go all the way, to try even tho its possible to fail, but just try. i mean, we all only live one time, ONE time, so why not give it all when we found something we want, or someone to be with? why are we always so shy or scared of trying? i mean, eather you win or lose, nothing more. what u always get tho is a new experience. and if things aint happning, it wasent ment to be. but its hard having that attitude when ur standing there, waiting for answers to see if your dream will come true or not.

nä, dagens låt är nog lätt;


now i know, only I can stop the rain..
enjoy!


peace..

vem blir inte berörd av denna sång, speciellt när han sjunger den. fan, klart den bästa versionen av denna sång. och det är precis som att han sjunger om mig. man får en sorts sinnesro när man hör den, och blicken säger väl allt? nä. ta arslet till säng nu, men va tvungen att dela med mig av denna som avslut på denna dag.


Enjoy!


doesn't mean anything?

well, i dont know what to say. i just found a song, and this one can really talk for many different situations ive been in. but atm, it talks abt this. right here, right now...

all the people in the world and you can still feel lonley

sometimes you just need to start again in order to fly


Enjoy!


gaaah!

fan, satans jävla piss också.... ibland är man ju dum när man frågar andra om åsikter, speciellt när man lyssnar mer på dessa än sig själv och speciellt när man verkligen hittat nått man verkligen vill ha och säger; jag SKA ha dig! jävla runkstrumpa också! >< sjukt sjukt sjukt sjukt irriterande.. jaha, då blir de bara att börja tänka om, backa bandet och ta nya tag........ VITTU!!!!!

o du ditt sabla förbannade kråkskrälle. vafan vill du mig egentligen? o vafan ville du med diskussionen igår? jag menar, förbannade jävla onödigt att dra upp nått som är typ 1 år gammalt, o dessutom sitta och försvara dina handlinar och till RÅGA PÅ ALLT, försöka att ännu en gång säga att de va mitt fel. FUCK YOU. ditt egna förbannade fel att du har problem med att lyssna på någon annan förutom dig själv din jävla tomte... skönt iaf att du bevisar vilken intelligensbefriad fiskmås du är genom ditt beteende. snark....

och dudå? vafan.. du vet att jag aldrig kommer till dig om hjälp, ALDRIG aldrig aldrig någonsin... men de är ju skönt att du visat upp din rätta sida nu åter igen. tack, känns otroligt bra..

usch... mitt liv går utför. andra rör sig framåt men jag står fast på samma jävla ställe.... nä fan. skott i pannan tack!!!


dagens låt..


Enjoy..


hycklare.

haha, människor är roliga. HELT klart. men visst är det underbart när man märker att människor, ens kött och blod, visar sig vara dom största hycklarna av alla? guuuuld...
förstår inte egentligen hur man resonerar. när någon som man bryr sig, som står en nära, ringer och frågar, ber om hjälp när denna är fast i en jävla situation som man inte orskat själv, klart man hjälper till om man kan! eller? nä, tydligen inte.. underbart bara att man får reda på de i efterhand utan minsta samvetskval och ger käftsmäll som de susar i väggarna av. fiiiiiint jobbat sickan, guldstjärna till dig HELT klart! nästan att jag måste kalla dig min idol....

usch, älskade fru, dags att du kommer tillbaka till svea så att man inte känner sig så jävla lost :P haha, detta är fan inte bra! skäms på dig kärring! :D

hoppas hoppas hoppas nu för dig kära bror att allt går vägen på fredag! skulle vara så jäkla bra om du får det! håller tummarna för dig, jag vet att du kommer fixa det galant, bara du litar på dig själv :)

volbeat volbeat, fan, deras nya album, va ska man säga? KLOCKRENT! sjukt många bra låtar. självklart har man redan hitta sina favoriter men dock, alla är verkligen bra! :)

Come with me and escape

many things are happning atm. much at work, much here at home. hopefully a new future. hopefully a new life. well, kinda have a new life, but you know what i mean. god, i hope everything will work out tomorrow and that they not gonna eat me up with my idea :P but if i get this, omg im gonna be walking on clouds for a loooong long long LONG time :D only another thing that will make me that happy tbh, but thats another story and this is not the place for it.
anyways, baby, u gonna be mine. i dont care what i have to do to get you, but i will HAVE you! >D anyways, that what im hoping for :)

you make me smile :)


ok, dagens sång. underbar!

Enjoy!


förlorad?

hittade min gamla mapp med skisser och bilder som jag ritat för hundra år sen. av någon konstig andledning började jag gå igenom den idag, och hittade en annan mapp där i med texter, texter jag skrivit och en text en kompis skrev för minst 10 år sen i skolan. vi hade fått i uppgift att beskriva en person med ord och hon beskrev mig, en mening fick mig nu att hajja till, hon skrev; bra humor (när hon väl skrattar). och de fick mig att fundera. jag hör det hela tiden, av familj, jobbet, vänner att; sluta se så jävla grinig ut, fan va du inte ser ut att vara arg osv. är det verkligen så? att jag har blivit så påverkad att jag alltid har en fasad uppe som inte visar andra känslor än bittra/sura/arga fast jag är allt annat än det?

tror många människor har tendenser att missförstå mig ibland. visst, jag visar säkerligen upp någonting men egentligen är jag någonting annat, jag menar, alla människor gör det. man måste bara försöka ta sig igenom ytan för att se vad som egentligen finns där under. ta mig, inte ofta jag visar mig "svar" eller sårbar. bara vissa har sett mig i dessa situationer. jag håller hårt på min mask och det finns andledningar till det.

jag sitter inte och säger att jag levt ett pissigare liv än någon annan, jag säger att jag fått min deskärda del av livets hårda skola och att detta har format mig till den jag är. dock tycker jag att det är ledsamt att människor uppfattar mig som hård, känslokall eller whatever.. de är inte så jag är.. eller är det?

migrän och tankar går iaf inte ihop för fem öre och sova kan jag inte heller. huvvet bara spinner runt runt runt och det känns som att jag ska bli vansinnig.. jag vet ärligt talat inte heller vad jag skall göra för att sluta tänka, den förmågan har jag aldrig haft. "always be one step ahead to be able to make it", så har jag levt hela mitt liv. men tillslut så kommer man bara till; who will miss me when im gone?

nä, dags att sluta snacka strunt o slänga sig på soffan, man kanske kan få somna en timme eller två med tanke på att natten bara erbjöd 2 timmars sömn pga huvudhelvetet......

cleaning.

fy fan.. städa tar tid, nå, iaf när man kommer på att man ska mer eller mindre sanera hela lägenheten... under 12 timmar har jag och min älskade fru hunnit kliniskt städa sovrummet och vardagsrummet, möblerat om i vardagsrummet, haft tvättstuga, handlat, slängt skräp i oändlighet och börjat med hallen, samt haft kaffebesök av nina :) .. fan, är helt jävla slut nu, och så vet man att hallen ska genomgå en omgång till, samt att man har toa och kök kvar, och bara köket.... omg.. vill inteeee :P haha

känns iaf som att man har en helt ny lägenhet, riktigt nice :) good start on a new life i think.

sen fick man ju tråkiga nyheter idag också =/ bror, jag vet att du fixar detta, bara leta som en gnu, i have faith in you and you will get over this. you are stronger then you think and you know im always here for you <3
och om detta inte va tråkigt nog så fick jag reda på att jag inte får min förbannade jävla lön förren nästa vecka, kan ju tänka hur förbannad jag var i luren när jag fick reda på detta... helvete också att de ska vara så jävla omständigt att fixa så det blir korrekt...!!!! blir helt galen! ><

sen tror ja fasen att ja börjar bli sjukt, kroppen känns inte helt ok, huvudvärk mer eller mindre konstant nu och börjar snora och hosta =/ och så vet man att man ska slå ihjäl 33 timmar på jobbet i helgen, känns ju LOVLEY.... inte......

sen vette fan om jag kan rekomendera att använda klorin som des medel... hela jäkla lägenheten luktar badhus! va ju tvungen att dammtroka av hallen för att lukten skulle mindska. :P men golvet är då fanemej rent! ska bara dammsugas av igen och moppas med nått som luktar fasen så mkt godare :P

måste ju säga att sommarens inköp av tavlor va förbannade bra! passar så sjukt bra här inne :) bara ommålningen som fattas innan de kommer vara perfekt :D

crazy, omg boy, you drive me crazy, and u know what the worst part is? i cant stop thinking on you, dont matter what i do, i cant stop myself from doing it. oh well, will see what happends, i guess......

hittade dagens låt iaf, perfekt låt att lyssna på och bara slappna av till :)
underbar röst har ju sångerskan också :)
here it comes!



Enjoy!


on my way!

shit vilken energi man har haft hela dagen.. helt snurrig i skallen av allt. pumpat musik som en dåre, hoppat omkring i lägenheten och skrålat halsen av mig. helt underbart! känns overkligt, att det verkligen är dags nu. man får tillbaka sin lägenhet och flytten kommer ske! fy FAN säger jag bara! underbar underbar underbar känsla! känns som att man befinner sig i en stor bubbla och kan inte komma ur den, och vill heller inte ur för den delen :P

fan, de kanske är så att saker kanske löser sig till slut? jamenar, mkt positivt har kommit nu på senaste tiden, och inte bara skit som man har varit van att få mot sig, ja iaf från dom senaste 6 åren. man kanske förtjänar att må bra för en gångs skull, slippa oro för en stund, slippa vända och vrida på sig själv för att tillfredsställa andra? nja, de har jag dock svårt att tro på men kanske? vem vet.. känns iaf som att man kommer få svaren otroligt snart med tanke på att imorrn, eller ja, om några timmar, börjar mitt nya liv!

sure, we had our good times, and we had our bad times. yes, i had feelings and yes we tried. but i think we both knew this would never last forever. we had our fun and now its time for us to look forward and see what the future have to give us. nobody said it was easy and we feelt the downside to much.

guuud va ja vill att klockan ska ticka lite snabbare... vill att klockan ska vara 8 så jag kan åka och sova, och ska attans inte ställa nått alarm, så linda om du läser detta imorrn på dan, TÄNK INTE ENS TANKEN på att väcka mig.. jag vill njuta sovandes av mina första timmar i frihet :P hahaha... :D (för er andra, kan säga att när hon läst den raden kommer hon tänka och kanske även utbrista högt för sig själv; jävla MUPP! ;D ) känner dig minnsan damen.. :P

tänk om man hade haft lite mer pengar så att man kunde åka och köpa lite saker som man vill ha hemma. som tex behöver ja två vägghyllor, ett nytt vardagsrumsbord, ny tvbänk och ett vitrinskåp. men med min lilla lön kommer de ta evigheter och evigheter innan de kommer ske :P men ja ska iaf först och främst ta och måla om v-rummet. vitt eller silver väggar med en svart fondvägg, kommer blir FETT nice ;)

men nu står huvudfrågan kvar; how the hell shall I do to get you? ;) haha

shit, tagit tid att skriva detta inlägg. tror att jag har hållt på i över en timme nu. flackar mellan detta och youtube. min räddning på natten på jobbet, HELT klart! har iaf kommit på nu under nattens timmar att när jag får min löneökning så ska jag FAN tatta mig. måste göra klart min gadd på armen nu.. tagit för lång tid. sen kommer väl resterande gå åt till att köpa lite nytt hem o kanske en gura.. ÅÅåÅÅÅåÅÅ va ja vill börja spela igeeen.......... =/

och, enbart för dig valpen; Älskade ängel, Du är sann, Älskade ängel, Du är en man. Du är stor och stark och snygg Hos dig så är jag trygg

fan va den låten är klockren! :D men jag måste nog ändå säga att dagens pepp-låt är:

 
Enjoy!


RSS 2.0