fy fan..

förkylningar ska utrotas... hatar skiten, snorar, ont i halsen och hostar.... mindre bra, men va ska man göra åt saken? inte mkt..

har inte mkt att berätta, allt rullar på, lagom less och vill bort, men man kan ju inte få allt. tänk om man kunde byta liv med nån för en dag, skulle bara underbart :)

natten flyter på, barnen sover och allt är nästan gjort, bara morgonsaker kvar typ :)

over and out.


i väntans tider..

.. tänk om de blir så som jag önskar. fy fan va glad jag kommer bli då. dock är sannolikheten minimal för att detta skall ske men man ska alltid hoppas, ibland kan de ju faktiskt komma under. blir det så kommer tillvaron bli helt anorlunda, helt underbart. men nu ska man inte ta och hoppas för mkt, de kommer säkert skita sig iaf..

annars då, ångestpåslag för resan upp, kommer bli kul men samtidigt otroligt olustigt... men de e bara att tackla, biljetterna är bokade, skjuts till o från flyget fixat och tja, bil lånad. bara tuta och köra.

förändringarnas tider är också kommen. kanske hjärnan nu börjar uppfatta de som andra säger? äh, ja vet inte, men lite har jag nog dock insett.

snart är man ensam också, ska bli ganska skönt, tråkigt också förstås, men skönt.. =)

hoppas ni köper nått riktigt fint till mig när ni kommer hem från ugnslandet, solbruna och allmänt äckliga ;) men ni drar ju iaf inte än =)

over and out

RSS 2.0