jävla idiotiska töntar!!!

GUD va förbannad jag blir på människor ibland....

"jag tycker fortfarande om att titta på dig"
-jaha?
"du tycke om de förr men du bryr dig väl inte längre. förlåt för att jag besvärade"
- DE VA 5 ÅR SEN! GET OVER IT...

idiotiska skånepack. skicka skiten till danmark för helvet!

tiden, livet

äh fy fan va tiden går fort.. helt sjukt. satt och kolla in kusinens bilder på FB från farbrors 50 års kalas, kände ju knappt igen nån av alla! helt jävla galet. och folket ska man va släkt med ;) helt sjukt. man förstår verkligen inte hur fort det har gått förrns man ser på bilder och upptääcker; "fan, de va nog över 10 år sen jag såg vissa, satan så annars dom ser ut", och sen tänker man; "helvete, är jag verkligen så gammal?!?".

cancer ska utrotas och botemedel måste finnas.

du finns i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma vem du var. det gör mig ont överallt att se dig så här. på sätt och vis önskar jag att du kan få somna in och slippa alla plågor men dock vill jag inte släppa taget om dig. hoppas du känner att jag tänker på dig och någonstans djupt där inne finns du kvar, så som du var, då när vi va i sundsvall och cementerade hela källaren och skrev våra namn och sen gick och fiska. va stark och kämpa!

tänk om man kunde rädda liv på människor, heala dom från allt ont och få dom tillbaka till verkligheten.

anden i flaskan, var fan är du med mina önskningar???

människor..

tja, man börjar ju faktiskt ta och undra hur vissa får på sig kläderna på morgonen och vad de tänker med. skit samma, inte mitt problem men dock förstår jag inte logiken i de hela.
jaha, loong time no seen, va ska ja skriva? händer inte så mkt faktiskt. jobba jobba jobba, de e va man har att roa sig med ungefär. inte så mkt annat.
fan, snart ett år sen man tog studenten, HELT sjukt. men men . tiden går fort när man har roligt?
idag drog jag, nina och jobb-skolkande bella till dollarstore i gävle, roligt men dock hitta man inte mkt. en tavla blev de iaf i hallen. mkt fint :)
hm, va ska ja hitta på nu att säga? ...

over and out

RSS 2.0