Ett år.

Jaa, va ska ja säga? Ett år har gått och satan så fort också! förstår inte hur allt känns som att det går långsamt när tiden fasen bara pringer iväg. Varför kan man inte bara stoppa tiden för ett tag? *fundersam*
Seen så har jag läst ut sista Potter-boken :///// GE MEJ EN TILL! Jävl*a kärring och inte skriva mer böcker.............
Sen måste jag säga att Ninas blogg är oerhört populär. Förstår itne egentligen hur man kan vara så idiotisk att säga en sak och sen bevisa att man inte är bättre själv. (och nu NINA menar jag dina söta personer som kommenterar dina inlägg). Nötter säger jag bara.
Jag och David har varit och handlat idag. INTE kul. Sen så va Tizzans hästar borta men återfanns i fel hage. Nötter i stallet också.
Sen så äre strejk här hemma. David ska förtjäna sitt straff.. MOHAHAHAHAHAHAAA...

"Vem svänger på svanseen i baarfotaa danseen jo NIIIIINAAAAA, NIIIIIINAAAAA" *ler*


HAHAH.

Ibland är det kul att "inte ha nått liv". Men sen måste jag bara kommentera det. Hur kan man egentligen säga att en person inte har något liv när den är livs levande? Då har den ju uppenbarligen ett liv... HAHA, använd den som vapen Nina.

Bajs på er.

Idioti.

Egentligen är jag ingenting mer än människa men alla dagar, minst en gång känner jag mig som den största idioten på denna jord. Man försöker skapa förändring men vad håller man egentligen på med? Skapar kaos. Som en klok människa en gång sa, finns det inte kaos existerar inte du. Börjar tro att det ligger någonting i det uttalandet som kanske stämmer. Vem försöker jag lura förutom mig själv? Klart att det är så. Bevisen är tydliga.

Annars vet jag egentligen inte vad jag ska säga. Har inte mkt att kommentera. Bajsbajsbajsbjasbjas. Haha, märks tydligt hur oerhört kompetent på detta. SUCK!

En dag kommer smällen som ingen väntar sig. Jag vet bara inte hur jag ska lyckas för att fullfölja mina planer men vänta och se, jag kommer att förvåna er alla era jävla dönickar. Ni som dock drabbas utan min vilja så ber jag om ursäkt på förhand. Inte meningen att skada er men ibland måste man offra nån för att rädda alla andra. Eller hur var det nu USA?

Du är endast ett minne blott från en tid som inte existerar nu. Låt mig va och slippa minnas. TACK!

En dag kanske. Då satan.

Vårt liv i repris.

Hur kan allt vara så annorlunda men ändå så bra? Hur kan du av alla vara den du är? När ska du växa upp och inse dina brister och ditt felaktiga beteende? Jag tippar på aldrig.

Nu färgar Nina mitt hår. Det kommer nog att bli fett bra tror jag på. Haha, annars får hon stryk.
Annars så har man kört sjukt olagligt med ett ekipage på ca 2,5 ton efter min trogna OWE. Heh, han var ju dock inte så lycklig eftersom att dämparna låg i botten. Men jag och Viccan är kungliga och lyckas undvika snutkontrollen, med NÖD OCH NÄPPE. Det var lite svettigt ett tag måste jag säga.

Sen är det alltid intressant med en sovande sambo när man kommer hem. För informationens skull så har han sovit nu i exakt 4 timmar, som jag har varit hemma.

Sen tycker jag också att det är sjukt intressant att skrämma lärare när man har Öppet hus och visa alla nyblivna elever vilka mesar dom egentligen är.

Sen är det ju också så att du är fulast. Som man säger. Lättare att styla en gris än att styla dig. Men för all del, lycka till. Det kommer du behöva.


Igår så var det dags att beställa studentmössan. Intressant och en stor panikkänsla vällde fram måste jag säga. Dessutom är man fasiken vuxen på riktigt nu, en trea på ingående med ett eget hyreskontrakt. STORT!

Nej, nu ska Nina få göra någonting vettigt också. Hon ska ju veta att hon lever. Sen kommer vi ändå åka till Max och svulla, en liten belöning.


Over and out

RSS 2.0