20120125

känslan att vara med någon som vill vara med en är underbar. bara att veta att en människa värderar en och bryr sig, som inte gömmer nått utan öppet visar/berättar vad den känner är någonting otroligt egentligen. känslan att tycka om någon som faktiskt tycker om en tillbaka är nog väldigt obeskrivbar.

man trodde att vissa saker va självklara, att det bara fanns en väg att gå. det är så skönt när nån kommer in i ens liv och slår sönder allt och visar att det faktiskt finns fler stigar på vägen än de man gått på de senaste åren. bara de att man kan öppet göra wtf u want är någonting många tar förgivet.

värdera dom människorna som betyder nått, som får dig att må bra och som tycker om dig för den du är, som inte är rädd att skrika så hela världen vet. ta tillvara på alla stunder som får dig att må bra och va med dom personerna som får dig att vara de bästa du kan vara.

man saknar inte kossan förrns båset är tomt och man vet sällan vad man har förrns man mister det.

im done with all that. ive done everything and more. im tired of fooling around and i dont wanna have the insecurity ive had all my life. im done. over. im trying everyday to be a better person, but i wouldnt have succeded without the people that always make me wanna be better and makes me wanna fight my fights.

jag kommer säga nått jag inte sagt på länge länge länge; jag mår BRA!

over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0